2024.07.25.

Tucat gólig jutott az Érsekvadkert II

Edzőmérkőzésen nem kímélte a bajnoki ellenfélnek számító Borsosberényt a vendégcsapat.

Vasárnap gyakorló mérkőzésen futott össze a vármegyei harmadosztály észak-nyugati-csoportjának két képviselője. A Borsosberény az Érsekvadkert második számú alakulatát fogadta. Az edzőmeccsen kétség sem férhetett a magabiztos győzelemmel előrukkoló látogatók sikeréhez, akik végül tizenkét gólig jutva hagyták helyben a házigazdákat.

Felkészülési mérkőzés:

Borsosberény SE-Érsekvadkert SE II 3-12

Borsosberény SE: Lakatos Gy. – id. Oláh J., ifj. Oláh J., Kovács P., Varga A. – Bulejka, Papp, Gyurcsán, Koren – Virág D., Csósza. Cserék: Tóth G., Balla, Majer, Virág Zs., Farkas, Bangó, Jardek, Lakatos I., Félix. Játékos-edző: Dinnyés Csaba.

Érsekvadkert SE II: Szekeres – Hustyava, Tálas, Farkas, Beluczki – Őszi, Szabó L., Mácsik, Baló – Medvik, Kovács R. Cserék: Nagy R., Csejk, Oláh F. Edző: Bernhardt László.

Gól: Csósza, Gyurcsán, Jardek, ill. Medvik (6), Kovács R. (4), Baló, Farkas

Dinnyés Csaba: – Helyenként jó játékkal, de annál több hibával játszottunk. Sok elkerülhető gólt kaptunk. Gratulálok az ellenfélnek! Hétvégén próbáljuk jobban megnehezíteni a dolgukat.

Bernhardt László: – Csak annyit tudok mondani, hogy még sok volt a hiányzó, a talaj nagyon mély volt, de legalább tudtunk mozogni. Úgymond ez volt a második edzőmeccsünk és még sok hiba csúszott a passzokba, főleg a befejezéseknél, de bízunk benne, hogy jobb lesz ez.