2024.04.22.

Győzelemmel hangolt a tavaszi rajtra a Nógrádsipek

A Feláldozhatóknál húzta be utolsó edzőmérkőzését Kelecsényi Gábor együttese.

Vasárnap előkészületi mérkőzésen nézett farkasszemet a vármegyei harmadik vonal két résztvevője. A keleti-csoportban szereplő Feláldozhatók az észak-nyugati-régióban versenyző Nógrádsipeket fogadta. Az edzőmeccsen a vendégek bizonyultak jobbnak, akik végül be is húzták a találkozót, így sikeres manőverrel hangoltak a tavaszi idény kezdésére.

Felkészülési mérkőzés:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Nógrádsipek SE 4-6 (1-2)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Csonka R., Csonka A., Botos R., Berki B. – Csonka Attila, Kardos Zs., Jónás K., Berki K. – Rusznyák, Bada R. Cserék: Gergely K., Oláh M., Bada A. Edző: Berta Gábor.

Nógrádsipek SE: Strehó – Horváth, Percze, Végh F., Farkas – Mócsány G., Árva, ifj. Kelecsényi, Veréb – Mester, Varga (id. Kelecsényi). Játékos-edző: id. Kelecsényi Gábor.

Gól: Rusznyák (2), Kardos Zs., Berki K., ill. Percze (2), Horváth, Veréb, Árva, ifj. Kelecsényi

Berta Gábor: – Küzdelmes meccset játszottunk a lendületes ‘sipeki csapattal. Számunkra a lényeg az volt, hogy a nem túl sikeres téli alapozás után visszazökkenjünk a nagypályás meccsekre, illetve hogy az új és még rutintalanabb játékosok is szokják a környezetet! Kiegyenlített mérkőzés volt az első félidőben, de azt gondolom, a második félidőre kissé elfáradtunk, itt ki is jött a ‘sipeki csapat rutinja és eldöntötték a meccset. Ettől függetlenül elégedettek lehetünk, mert az új játékosok is jól teljesítettek, és ha összeszoknak a srácok, jobb eredményekre is képesek lehetünk!

id. Kelecsényi Gábor: – Már állandó edzőpartnerei vagyunk egymásnak, és mindig sportszerű, sokgólos meccset játszunk. Az első félidőben kevés elmozgás futás volt, a másodikban már jobb volt, és erőben jobban bírtuk. Köszönjük és sok sikert kívánok a hazaiaknak!