2024.06.23.

Idegenben nyert a Felsőtold

Hiába vezetett, pont nélkül maradt a Zagyvaróna.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 27. forduló:

Zagyvarónai SE-Felsőtoldi Cserhát TSE 1-3 (1-0)

Vezette: Bangó R., (Menczel J., Babcsán Zs.)

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Balázs P. (Széll, 78.), Kovács M., Végi Zs., Eczet – Losó, Kakucsi, Oláh G., Péli – Oláh B., Puporka. Edző: Kaspár Zsolt.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Nyirjei, Molnár Á., Molnár M., Oláh A. (Szentgyörgyi, 88.) – Danyi, Hucskó, Horváth M., Váradi – Tőzsér, Balázs B. Játékos-edző: Nyirjei András.

Gól: Puporka (13.), ill. Danyi (50.), Balázs B. (72.), Tőzsér (83.)

Kaspár Zsolt:Az első félidőben nagyon jó mérkőzés volt, ki-ki meccset játszottunk. Itt is-ott is sok helyzet volt, mezőnyben nagy küzdelemmel. A második félidőre elfáradtunk, mind fejben, mind erőben, így sajnos a Felsőtold felőrölt minket. Gratulálok az ellenfélnek!

Nyirjei András: Néhány hiányzónk volt, de megfelelően megoldottuk a pótlásukat, elégedettek vagyunk az eredménnyel és a mutatott játékkal is. Már az első félidőben is jól játszottunk mezőnyben, de több helyzet a második félidőben adódott. Végül megérdemelten nyertünk, a jól küzdő hazai csapat ellen. Voltak kifejezetten jó egyéni teljesítmények, de úgy gondolom, az egész csapatot dicséret illeti! A Zagyvaróna is jó felfogásban focizik, nem adták fel, a végéig hajtottak, ezen a szinten valahol az ilyen jellegű meccsekre van szükség!