2024.06.23.

Ez történt a dél-nyugati vármegyei háromban

A Bercel és a Nőtincs is győzött.

Még a múlt hétvégén a huszonhetedik kört bonyolították le a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjában. A Bercel és a Nőtincs is győzött, a Romhány meccs nélkül szerzett pontokat, míg a Felsőpetény-Keszeg mérkőzés korán félbeszakadt, mert a hazaiak egyik játékosa rosszul lett Nézzük meg a részleteket!

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 27. forduló:

Bercel KSK-Kétbodony SE 2-1 (1-1)

Gól: Berta (10.), Turi (68.), ill. Ódor (4.)

Berta János:Igazi ki-ki meccset játszottunk. Sajnos gyorsan megszerezte a Kétbodony a vezetést, így próbáltuk kihozni, amit lehetett, sok helyzetet tudtunk kialakítani, és a félidő előtt ki is tudtunk egyenlíteni. A második félidő hasonló iramban zajlott, ismét sok helyzetet kimaradt, de végül megszereztük a vezetést és ez maradt a végeredmény is. Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez! További sok sikert kívánok a Kétbodony csapatának!

Bartyik Róbert:A csapat most másik arcát mutatta, mint az elmúlt héten, de sajnos gyenge helyzetkihasználásunk miatt vereséget szenvedtünk. Gratulálok a Bercelnek ,Márknak mielőbbi gyógyulást kívánok, várjuk vissza a csapatba!

Legéndi SE-Nőtincs SE 0-8 (0-5)

Gól: Gyuricza G. (23., 44., 47., 86.), Petrik (26.), Nógrádi (30.), Maglódi (40.), Machács (84.)

Márkus Márk:A Nőtincs ellen éppen hogy megvoltunk. Sikerült rúgniuk nyolc gólt, nekünk semmi nem ment be. A sérülteknek mielőbbi felépülést!

Matyóka Ferenc:Történt egy sajnálatos sportsérülés, ami több mint valószínű, csapatkapitányunk pályafutásának befejezését jelenti. Nagyon sajnálom! Nem ért annyit ez a mérkőzés, hogy elveszítsük az egyik társunkat. Nem durvaság történt. Tetszetős játékot mutattunk. Visszataláltunk a helyzetek kihasználásához. Mindenki átérezte, hogy a második helyhez szükséges ez a győzelem. A sérülés után kissé paprikás lett a hangulat, de a játékvezető kézben tartotta a meccset. Idegenben győzelemmel zártunk. Köszönöm a fiúknak, hogy vendégként mindig helytálltak, és ha volt is vereség, a hozzáállás mindig pozitív és maximális volt. A Bercel elleni mérkőzésünk gyakorlatilag tét nélküli. 

Felsőpetény SE-Keszegi SE 0-1-nél félbeszakadt a 28. percben, mert a hazaiak egyik játékosa rosszul lett

Gól: Burai (25.)

Laczkovszki Zsolt:Sérülés végett félbeszakadt a meccs. Nem játsszuk le újra. Számunkra a szezon befejeződött. Az utolsó mérkőzésre nem megyünk el a sérültek miatt. Ősszel megújult erővel folytatjuk.

Cseri Kornél:Kicsit megfogyatkozva, de az elmúlt hetek jó eredményeinek köszönhetően önbizalommal tele érkeztünk erre a mérkőzésre. Ez meg is látszott a kezdősípszó után, mert a srácok lelkesen, nagy akarattal kezdtek és viszonylag hamar meg is szereztük a vezetést. Ám sajnos egy ijesztő rosszullét miatt azonnal be kellett szüntetni a mérkőzést. Szeretnék az egész keszegi csapatot nevében mihamarabbi teljes felépülést kívánni sporttársunknak, és bízunk benne, hogy újra teljes egészségben találkozunk a pályán vele! A Felsőpetény csapatának pedig sok erőt kívánunk a jövőbeli folytatáshoz!

Romhány KSE-Egyházasdengeleg FE 3-0 (játék nélkül)

A ‘dengelegiek nem álltak ki.