2024.04.16.

Sziporkázott a Felsőtold

A Cered ellen értek el meglepő arányú győzelmet a házigazdák.

Vasárnap a Ceredet fogadta a Felsőtold a vármegyei harmadik vonal keleti-csoportjának tizenhatodik fordulójában. Korai vendégtámadások után fokozatosan kézbe vették a gyeplőt a házigazdák, majd negyedóra múltán vezetést is szereztek. A szünethez közeledve tovább forrázták ellenfelüket a roppant lelkes hazaiak, akik még kétszer voltak eredményesek. A fordulás után sem állt le az előnyben lévő oldal, ami két újabb találatban is megmutatkozott. A hajrában ugyan egy halovány szépítésig eljutottak a látogatók, de ennek a mozzanatnak már nem volt érdemi jelentősége. Meglepően sima, öt egyes sikert könyvelhettek el a remek napot kifogó felsőtoldiak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 16. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Cered VSE 5-1 (3-0)

Vezette: Varga P. B. (Gyetvai B., Reviczki J.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Nyirjei, Molnár Á., Balázs S. (Darnyik, 66.), Molnár M. (Oláh A., 58.) – Sáfi, Hucskó (Horváth M., 67.), Tóth Gy., Balázs B. (Németh, 76.) – Tőzsér, Bene (Váradi, 7.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Cered VSE: Cseri – Tősér D., Németh (Török, 46.), Tóth I., Bolla (Tarnócz, 72.) – Bogdán (Pál M., 30.), Danyi T. (Horváth J., 57.), Pap, Tősér A. – Danyi A., Radics P. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Sárga lap: Tóth Gy., Molnár Á., Balázs S., ill. Tősér, Pap, Tóth I.

Gól: Molnár Á. (15., 66.), Váradi (39., 61.), Hucskó (43.), ill. Horváth J. (83.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Nyirjei András: Egy sportszerű mérkőzésen sikerült megérdemelt győzelmet szerezni, ami nagyon fontos volt nekünk. Pedig nehézkesen kezdtünk, rengeteg hibával, szerencsére nem kaptunk gólt az első negyedórában. Lassan ébredeztünk és átvettük a kezdeményezést, melynek meg is lett az eredménye. A helyzeteinkkel jól gazdálkodtunk, így megnyugtató előnyünk volt a félidőben. A második játékrészben is folytattuk eredményes játékunkat és a védekezés is rendben volt. Az utolsó negyedórára picit kiengedtünk, de ez sem von le semmit a csapat érdeméből. A mérkőzés nagy részében végre volt valami formája a csapatnak, mindenki odatette magát. Gratulálok a srácoknak, csak így tovább! A sportszerű Cered csapatának további sikereket kívánok!

Horváth Jenő: További sok sikert kívánunk a Felsőtoldnak a bajnokságban!

A bajnokság aktuális állása: