2024.06.13.

Három meccset rendeznek szombaton a vármegyei háromban

Egy találkozóra kerül sor keleten, kettőre az észak-nyugati-csoportban.

Szombaton három összecsapással kezdetét veszi a 2023/2024-es évad a vármegyei harmadosztályban. A keleti-régióban egy, míg az észak-nyugati-csoportban két meccs kerül lebonyolításra. Lássuk, mire számítunk a közelgő csörték kapcsán!

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 1. forduló:

2023. augusztus 12. (szombat), 14.00:

Zagyvarónai SE-Ecseg SE

Ezen mérkőzést megelőzően ki merjük jelenteni, hogy adott a kimagasló esélyes, elvileg illene nyerniük a jóval több rutinnal rendelkező vendégeknek, akik ismét szeretnének minél fényesebb érmet begyűjteni a záráskor. Gyorsan hozzá kell azonban tenni, a házigazdák igen biztató képesek festettek magukról a gyakorló meccseik alatt, majd a kupában sem vallottak szégyent, biztosra vehető, hogy előbb-utóbb borsot tör egy riválisa orra alá Oláh Géza elszánt brigádja. A látogatók ezen a fellépésükön még nélkülözni kényszerülnek edzőjüket, ettől függetlenül azon, jobbik arcukat bemutatva nem okozhat gondot számukra a pontok megszerzése, bravúros cselekedetnek minősülne egy csínytevés a hazaiaktól.

 

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 1. forduló:

2023. augusztus 12. (szombat), 14.00:

Dejtár SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence)

Úgy véljük, jóval közelebb lehetnek majd a másik oldalnál a nyár folyamán a Keresztes-fivérekkel tovább erősödő házigazdák, akik egy kupabúcsút feledtetnének egy minél simább bajnoki nyitánnyal. A vendégek is kiestek az említett sorozatból, más kérdés, hogy ők elég csúfos körülmények között… Lenne tehát mit kijavítania Németh Krisztián csapatának is, vélhetően viszont nem éppen az edző volt állomáshelyén sikerül kiköszörülni azt a bizonyos csorbát. Az előző évadban a végső elsőségről egy hajszállal lecsúszó dejtáriak ismét csatába indulnak az aranyéremért, ezúttal azonban már valamilyen úton-módon meg is kaparintanák azt, ahhoz viszont, hogy ez összejöjjön, az ilyen jellegű meccseket mellébeszélés nélkül be kell húzni.

Borsosberény SE-Érsekvadkert SE II

Maradjunk annyiban, nem lennénk a hazaiak helyében, egy igen csak füldühített ellenféllel fognak ugyanis találkozni… A zuhanyhíradó szerint, a vendégek szerették volna vasárnapra átrakni a bajnokit, a házigazdák azonban ebbe nem mentek bele, mely döntés nem igazán nyerte el a ‘vadkertiek tetszését, akik ezért jó pár góllal válaszolnának. A ‘berényiek nem túl veretes produkciókat mutattak be az előkészületi találkozóikon, a kupától dicstelenül vissza is léptek. Adódik a kérdés, vajon mire mehet ez az alakulat a pontvadászatban? Az az igazság, egy ilyen bombaerős csoportban, nem sokra… Leginkább a látogatókon múlhat, hogy meddig számolnak, kellő odafigyeléssel nagyon sima diadalt is zsebre tehetnek.