2024.06.24.

Ismét örülhetett a Nógrádsipek

A Rétság ellen tudott nyerni Kelecsényi Gábor együttese.

Múlt vasárnap a Rétságot fogadta a Nógrádsipek a vármegyei harmadik vonal Észak-Nyugati-csoportjának negyedik körében. Villámgóllal kezdtek a házigazdák, majd többször nem is rezdültek meg a hálók a szünetig. A második felvonásban lemásolták korábbi tettüket a hazaiak és ismét gyorsan beköszöntek. Nem adták fel a látogatók, gyorsan szépítettek, de egyenlíteni nem tudtak, sőt a játékrész felénél ismét kapituláltak. Kisvártatva Veréb jutott dupláig, egyúttal lezárva a meccset. Az utolsó húsz perchez érve még faragtak hátrányukból a vendégek, de később már nem módosult az állás. Négy kettőre nyertek a ‘sipekiek.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 4. forduló:

Nógrádsipek SE-Rétság FC 4-2 (1-0)

Vezette: Bangó R. (Pálinkás S.)

Nógrádsipek SE: Strehó – Végh Á., Pityi, Farkas, Mócsány B. (Mócsány G., 70.) – Kovács B., Csernák, Percze, Veréb – Varga F. (Végh F., 70.), Árva. Edző: Kelecsényi Gábor.

Rétság FC: Barna – Homolya A., Dian (Hekli, 64.), Benkocs B., Benkő – Szklenár, Durján, Körmöci, Kenyeres – Tajthy, Mák. Edző: Havay Zoltán.

Sárga lap: Mócsány G.

Gól: Varga F. (3.), Csernák (48.), Veréb (63., 65.), ill. Kenyeres (48.), Homolya A. (72.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Kelecsényi Gábor: – Rendkívül sportszerű találkozón, a korrekt, szimpatikus vendégcsapat ellen, az előzőekhez képest nagyon motiváltan és nagy akarattal, helyenként szép játékkal nyertünk. Gratulálok a csapatnak és a vendégeknek is! Havay Zolinak, akivel már rég találkoztunk, gratulálok és minden jót kívánok munkájához!

Havay Zoltán: – Sportszerű mérkőzésen, megérdemelt hazai győzelem született.

A bajnokság aktuális állása: