2024.07.21.

Idegenbeli pontmentéssel zárt a Felsőtold

Nem tudta megtartani előnyét a Feláldozhatók.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 28. forduló:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Felsőtoldi Cserhát TSE 3-3 (3-1)

Vezette: Varga P. B., (Menczel J., Babcsán Zs.)

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Botos R., Csonka Achilles, Csonka Attila, Jónás K. (Kardos, 71.) – Csonka K., Berta, Makó J., Oláh K. – Berki B., Rusznyák. Játékos-edző: Berta Gábor.

Felsőtoldi Cserhát TSE: Nagy I. – Imre Cs., Molnár Á., Balázs S. (Hucskó, 46.), Molnár M. – Danyi, Nyirjei, Sáfi, Tóth Gy. – Tőzsér, Balázs B. (Horváth M., 78.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Sárga lap: Berki A., Makó J., ill. Danyi

Gól: Oláh K. (1.), Rusznyák (40.), Csonka Attila (45.), ill. Balázs B. (8., 70.), Danyi (51.)

Jók: az egész csapat, ill. Molnár Á., Danyi, Tőzsér, Balázs B.

Berta Gábor:Sikerült villámrajtot vennünk, az első percben vezetést szereztünk, de az ellenfél hamar egyenlíteni is tudott. Innentől kezdve sok helyzetet sikerült kialakítani még az első félidőben, és többször lezárhattuk volna a meccset, de végülis kétgólos előnnyel vártuk a folytatást. A második játékrészben a lelkes és jobb kondiban lévő ‘toldi csapat mindent megtett az egyenlítésért, mi pedig kicsit belekényelmesedtünk a vezetésbe, így sikerült is egyenlíteniük. A végén még rátettünk egy lapáttal mi is, így bármelyik oldalra eldőlhetett volna a mérkőzést, de végül is egy jó, harcos meccsen, egy igazságos döntetlen született. Tekintve, hogy az első félidő a miénk, a második az ellenfélé volt! További sok sikert kívánunk a Felsőtoldnak!

Nyirjei András: Majdnem mindenki rendelkezésre állt az utolsó meccsünkön, ami bíztató volt, szerettük volna győzelemmel zárni a szezont. Kisebb sérülés miatt óvatosságból változtatnunk kellett, így az első félidő felemásra sikeredett. Sok sok helyzet kimaradt, a saját térfelünkön is sokat hibáztunk, így a hazai csapattal rúgattunk három gólt… A második félidőben javarészt végig támadtunk, és sikerült is az egyenlítés, amiért dicséret illeti az egész csapatot! A hazaiak gyors támadói által kontrából veszélyesek voltak, de végül maradt a döntetlen, ami reálisnak mondható.

Végeredmény: