2024.04.22.

Revansot vett a Zagyvaróna

Edzőmeccsen bánt el idegenben az egy osztállyal feljebb szereplő Mátraverebéllyel Kaspár Zsolt csapata.

Szombaton gyakorló meccsen fogadta a vármegyénk másodosztályában szereplő Mátraverebély az egy szinttel lejjebbi keleti-csoportban érdekelt Zagyvarónát. Egy héttel korábban már találkoztak a felek, akkor a mostani hazaiak örülhettek. Ezúttal fordított eredmény született, idegenben aratott szép győzelmet a Kaspár Zsolt vezette látogatók.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraverebély-Szentkút SE-Zagyvarónai SE 1-5

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Varga Zs., Kovács Zs., Sáfrány, Végh – Benus, Csépány, Rácz, Deák – Verebélyi B., Kovács J. Csere: Oláh J., Tövisi, Szepesi. Vezetőedző: Verebélyi László.

Zagyvarónai SE: Lenkei – Végi Zs., Kovács M., Vanó, Oláh K. – Losó, Oláh G., Horváth, Eczet – Puporka, Kakucsi. Cserék: Széll, Végi R., Lakatos A. Edző: Kaspár Zsolt.

Gól: Kovács J., ill. Puporka (3), Kakucsi, Losó

Verebélyi László: Az első félidőt konkrétan átaludtuk, de a mérkőzés egészére jellemző volt a pontatlanság, mind a passzok, mind a labdaátvételek tekintetében. A második játékrészt jól kezdtük, ekkor lehetőség nyílt a felzárkózásra, de sajnos két kényszerű csere után erre már nem volt esély. A mérkőzés pozitívuma, hogy létszámban ismét megvoltunk, ami a jövőre nézve bíztató. Kaspár Zsoltnak és a Zagyvarónának sok sikert a bajnokságban!

Kaspár Zsolt: Ezen a mérkőzésben létszámban is megvoltunk, nem úgy, mint a múltkor. Mondjuk, még így is hiányzott négy alapember. Úgy gondolom, hogy a fiúk nagyon betartották, amit megbeszéltünk, nagyon fegyelmezetten védekeztünk. Abból próbáltunk labdaszerzés után kontrázni, ami az első félidőben be is jött. Rúghattunk volna több gólt ott. A második félidő eleje viszont teljesen az ellenfélé volt, átvették az irányítást. Volt ott egy negyedóra, amikor igen csak beszorítottak minket a kapunkhoz. Ezt követően megint kiegyenlítődött a játék. A gyors kontrák nagyon jól mentek. Szerintem most ennyivel jobbak voltunk a ‘Verebélynél. Lackó barátoknak és csapatának kitartást és további sok sikert!