2024.05.26.

Kivégezte ellenfelét a Romhány

Nem kevesebb, mint tizenhárom gólt szedett be a komoly mélyütést elszenvedő Egyházasdengeleg.

Múlt vasárnap az Egyházasdengeleget fogadta a Romhány a vármegyei harmadik vonal Dél-Nyugati-csoportjának hatodik fordulójában. Húsz percig úszták meg kapott gól nélkül a hazaiak támadásait a látogatók, majd az első beszedett gól után még még négyszer kapituláltak a szünetig. Hamar eldőltek tehát az érdemi kérdéseket. A második felvonásban igazi örömföcit mutattak be a sziporkázó házigazdák, ezzel szemben a másik oldalnak egyre inkább elment a kedve. Ennek az lett a vége, hogy gyakorlatilag kivégezték a vendégeket a tizenhárom nullás diadalt arató romhányiak. Remek napot kifogva gálázott Bencsik Emil legénysége.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 6. forduló:

Romhány KSE-Egyházasdengeleg FE 13-0 (5-0)

Vezette: Urbán V. P. (Trubin B., Ferencz P.)

Romhány KSE: Nagy M. – Dóka (Seres M., 76.), Seres Á. (Ivanics, 52.), Péter Cs. – Istvanovszki (Hajdu, 59.), Bencsik, Jávor (Petényi, 63.), Marsicki B. – Hegedűs, Tabics (Mudroncsik, 59.), Takács. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Egyházasdengeleg FE: Jessin – Kuszi (Mlinárcsek Z., 66.), Hajdú A., Báthy, Pete – Czindrity (Pusztai, 66.), Bacskai, Szűcs, Fehér (Jakus, 46.) – Fűrész, Liptai. Edző: Berkes Balázs.

Gól: Péter Cs. (21., 30.), Hegedűs (22.), Bencsik (39., 72., 86.), Dóka (44.), Istvanovszki (46.), Kuszi (64., öngól), Takács (66, 69.), Marsicki B. (77.), Hajdu (81.), 

Jók: az egész csapat, ill. senki

Bencsik Emil: – Gratulálok a csapatnak! Végre sikerült jól focizni. Kicsit változtattam a szerkezeten, és ezáltal nagyon sok helyzetet tudtunk kialakítani, aminek egy részét gólra is váltottuk. Az ellenfél előtt le a kalappal, hogy egy ilyen arányú vereség ellenére kitartóan, szöveg nélkül, tisztességesen végigfocizták az egész mérkőzést. Sok sikert kívánok nekik! Nekünk pedig ezt a játékrendszert kell tovább erőltetnünk, gyakorolnunk és fejlődnünk, hogy minél több csapattal szemben hasonló szintű eredményeket tudjunk elérni.

Berkes Balázs: – Ez a mérkőzés értékelhetetlen!

A bajnokság aktuális állása: