2024.07.25.

Remek kupasikerrel rukkolt elő a Nógrádmegyer

Az egy osztállyal feljebb szereplő Karancsalját fricskázta meg Ökrös István brigádja.

Múlt szombaton az egy osztállyal feljebb versenyző Karancsalját fogadta a legalacsonyabb vonal Keleti-csoportjában vitézkedő Nógrádmegyer a Vármegyei Kupa első körében. Parádésan kezdtek a házigazdák, negyedóra sem telt és már hárommal vezettek. Ugyan hamarosan tudtak szépíteni a látogatók, a szünet előtt megint betalált a másik oldal. A fordulás után sem lankadtak a hazaiak, Berki Máté tripláig jutott, csapata pedig végül sima, hét kettes sikert aratott. A vendégeket érintő információ, hogy az összecsapást követően közös megegyezéssel elváltak a klub és Jánosi Iván útjai.

Nógrád Vármegyei Kupa, 1. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Karancsaljai MSE 7-2 (4-1)

Vezette: Dobsonyi L. (Homoki G.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Pintér, Ökrös M., Szekeres, Makó D. – Lakatos J., Ökrös P., Rácz R. (Botos A., 46.) – Rácz M., Berki M. (Bozó, 74.), Radics R. Játékos-edző: Ökrös István.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Bába, Bolyós G., Farkas, Henglár – Fehér (Máté B., 50.), Bolyós B., Lehoczki, Kobolák – Rimai R., Puporka R. Vezetőedző: Jánosi Iván.

Sárga lap: Szekeres, Lakatos J., ill. Fehér, Rimai R., Kobolák, Puporka R.

Gól: Radics R. (4.), Berki M. (10., 13., 58.), Rácz M. (42.), Ökrös P. (47.), Lakatos J. (81.), ill. Farkas (27.), Puporka R. (64.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Ökrös István: Jól sikerült a mérkőzés. Amit kértem a csapattól, azt teljesítették. Az új igazolások beilleszkedtek. Szép támadásokat vezettünk, jó volt a védekezésünk, és most a gólok sem maradtak el. Köszönjük a korrekt játékvezetést. A Karancsaljának sok sikert a bajnokságban!

Jánosi Iván: – Sajnos nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy reméltem. Amit az edzésen csinálunk, a meccseken nem látszódik. Az ellenféltől lehet tanulni lelkesedésből, akaratból, hozzáállásból. Amíg nem tiszteljük egymást, ebből ilyen eredmények születnek. Az ellenfélnek további sikereket!