2024.07.20.

Nyílt sisakos edzőmeccsen nyert a Nógrádmegyer

A csoport riválisnak számító Feláldozhatóknál győztek a vendégek.

Múlt vasárnap a vármegyei harmadik vonal keleti-csoportjának két résztvevője vívott gyakorló meccset. A Feláldozhatók a Nógrádmegyert fogadta. Egy igen csak nyílt sisakos edzőmérkőzés végén a látogatók örülhettek.

Felkészülési mérkőzés:

Feláldozhatók SE (Karancsság)-Nógrádmegyer BSE 6-8

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. – Csonka R., Berki B., Csonka Achilles, Botos R. – Jónás K., Makó J., Könnyű, Berki K. – Ruzsnyák, Oláh A. Cserék: Csonka K., Bada, Kardos Zs., Csonka T. Edző: Oláh Norbert.

Nógrádmegyer BSE: Berki D. – Pintér, Ökrös M., Botos F., Makó D. – Jónás F., Ökrös P., Berki K. – Medgyesi (Amangeldi), Radics R., Berki M. Edző: Ökrös István.

Gól: Rusznyák (3), Könnyű (3), ill. Berki M. (2), Radics R. (2), Jónás F., Ökrös P., Medgyesi, Amangeldi

Oláh Norbert: – Egy igen vizes talajon sikerült lejátszani első edzőmérkőzésünket, ami a vártnál jobban sikerült. Vannak biztató jelek! Bár sok hiányzónk volt, mégis ki tudtunk állni, tehát stabilizálódni látszik a létszámunk. Végre küzdöttünk a pályán, és ez gólokban is megmutatkozott. Nyilván van még hová fejlődni, de azt gondolom, hogy ha bajnoki mérkőzéseken is ilyen elánnal küzdünk, akkor nem lesz gond. Köszönöm „Pityke” barátomnak, hogy eljöttek, sok sikert kívánok nekik a bajnokságban, és kívánom, hogy érjék el a céljaikat!

Ökrös István: – Nem volt a legalkalmasabb az időjárás a focihoz, főleg a sár miatt, de a meccsterhelés megvolt, jó mérkőzést játszottunk a Feláldozhatókkal.
Voltak elég szép megoldások, és rosszak is, de összességében elégedett vagyok!