2024.04.22.

Gólzuhataggal indította az évet az Ecseg

Kazáron jutott tizenegy találatig Moravcsik Ferenc együttese.

Múlt vasárnap egymás elleni gyakorló meccsen hangolt két, a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjában szereplő csapat. A Kazár az Ecseget fogadta. A gólokban bővelkedő edzőmérkőzést végül simán megnyerték a tizenegy találatig jutó vendégek.

Felkészülési mérkőzés:

Kazár KSE-Ecseg SE 5-11

Kazár KSE: Simon – Kun (Kovács Gy.), Kovács V., Harma, Medve – Rácz M., Bán, Budai K., Danyi – Sulcz (Berki A.), Oláh P.). Játékos-edző: Kovács Gyula.

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Rádi, Csík D., Gaál – Horváth, Moravcsik D., Mihalik J., Burbiczki (Baranyi R.) – Mihalik Sz., Budai L. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Oláh P. (3), Budai K., Rácz M., ill. Budai L. (4), Mihalik J. (3), Mihalik Sz. (3)

Kovács Gyula: – A mérkőzésre kevesen jöttünk össze, mert a teremtornákon gyűjtöttünk pár sérülést és több lázas beteg is volt sajnos, akik nem tudták vállalni a játékot. Így nem vagyok meglepődve rajta, hogy játszottunk egy langyos meccset. Jelen körülmények között ennyi volt elvárható. Az Ecsegnek köszönjük szépen a mérkőzést és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Moravcsik Ferenc: – Ez volt az első mérkőzésünk. Lehetett látni, hogy még idény eleji a forma. Azt gondolom, az eredmény nem meghatározó. Sokkal többet jelent, hogy végre mozogtunk. Most már bele kell lendülnünk, mert úgy érzem, az új igazolásokkal erősítettünk. Szerintem jó úton vagyunk.