2024.05.29.

Ez történt a keleti vármegyei háromban

Az Ecseg, az SVSE és a Nógrádmegyer is hozta a kötelezőt.

Az előző hétvégén a huszonkettedik körre került sor a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjában. A honlapunknál továbbra is tapasztalható humán erőforrás hiánya miatt, ezúttal egy kalap alatt, a megszokottnál rövidebb terjedelemben, a nyilatkozatokra fókuszálva számolunk be az aktuális részletekről.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 22. forduló:

Zagyvarónai SE-Ecseg SE 0-5 (0-3)

Kaspár Zsolt: Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Ugyanaz a forgatókönyv, meccsről meccsre. Nagyon nagy ígéretek, kevés tett. Ilyen laza játékkal is megérdemelte az Ecseg a győzelmet. Gratulálok nekik!

Moravcsik Ferenc: A Zagyvaróna egy szimpatikus csapat, nem adta fel az utolsó percig. Azt gondolom, a különbség azért érződött, amit mutat az eredmény is. Szerintem jól játszottunk. Helyzeteinket is ki tudtuk használni, habár még maradt bennünk, ami nem jött ki a csapatból. Szerintem teljesítettük a feladatot. További sok sikert kívánok az ellenfélnek! Mi pedig természetesen megyünk tovább. 

Felsőtoldi Cserhát TSE-Nógrádmegyer BSE 4-5 (2-3)

Nyirjei András: – Csak ismételni tudom magam, a múlt heti meccshez hasonlóan picit saját magunk vertük meg… Az elején megvoltak a lehetőségek, helyette buta gólokat kaptunk. A csapat tartását igazolja, kétszer is háromgólos hátrányból vissza tudtunk jönni a meccsbe és a vége izgalmas lett. Nagy kár ezekért, most két meccs ment el úgy, hogy teljesen egyenrangú felek voltunk, és mégis pont nélkül maradtunk. Érzésem szerint most sem érdemeltünk vereséget. A Nógrádmegyer egész jó csapat, de meg tudtuk bontani a szervezett játékukat és kis híján meglepetést okoztunk. Könyörtelenül kihasználták a hibáinkat és ezért ma övék lett a meccs. Gratulálok a ‘megyerieknek és további sok sikert kívánok!

Ökrös István: Egy jó mérkőzést játszottunk a Felsőtold csapatával. Jól kezdtük a meccset, gyorsan megszereztük a vezetést és növelni is tudtuk azt. Kicsit kényelmesebben kezdtünk játszani, de a hazaiak nyomtak végig és fel is zárkóztak. Ez újra megismétlődött a második félidőben, és a végére elég szoros eredmény született. Sok sikert kívánok a Felsőtoldnak!

Somos VSE-Kazár KSE 7-0 (2-0)

Kovács Gyula: – Az első félidőben a játékunk jó volt, de a helyzetkihasználás pocsék. A második félidőt csere nélkül nem tudtuk ettől jobban kézben tartani, de így is volt bőven lehetőség gólszerzésre, csak a kapuba passzolás nem ment. Három mérkőzés lehetne nyerni ennyi helyzetből, de nekünk ez most egy gólra is kevés volt. Gratulálok a Somosnak, további sok sikert nekik!

Az aktuális állás: