2024.05.27.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban: Znamecz Norbert

Ismét együttese legjobbjaként négy gólig jutva segítette csapatát az ezúttal Nógrádmegyerben győzedelmeskedő SVSE csatára.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A hetedik fordulót követően a Keleti-régióban hibátlan mérleggel listavezető Somos VSE támadójára, Znamecz Norbertre voksoltunk, aki megint csapata legjobbjaként mesternégyesig jutva segítette hozzá övéit a győzelemhez, ezúttal a Nógrádmegyer ellen idegenben elért hét egyes siker alkalmával. Most pedig jöjjön a remek formában lévő csatárral készült riportunk!

– Hogyan gondol vissza a legutóbbi bajnokira?

– Egy sportszerű, jó iramú mérkőzésen, szép akció gólokkal sikerült egy megérdemelt győzelmet aratnunk, egy nagyon szimpatikus ellenféllel szemben – kezdte Znamecz Norbert.

– Még szebb lehetett volna a gólmutató, ha értékesíti a kihagyott büntetőjét is…

– Egyáltalán nem bánt, hogy kimaradt, hiszen így is sikerült négy gólt szereznem, ami szerintem így is remek teljesítmény volt, és még a csapat is tudott nyerni. Minden ember, játékos hibázik, most sajnos így jött össze, de majd legközelebb sikerül javítanom, persze, ha odaengednek még elvégezni a tizenegyest.

– Miképpen vélekedik azon hangokról, melyek szerint akár két osztállyal feljebb is megállná a helyét a csapata és ön is?

– Én is így gondolom! A keret adott szerintem, sok olyan játékos van nálunk, aki megjárt már magasabb osztályokat is, köztük én is. Úgy érzem, egy meghatározó csapata lennénk az első osztálynak!

– Jelen pillanatban mennyire érzi reálisnak, hogy végül akár hibátlanul vagy veretlenül legyenek aranyérmesek?

– Hosszú még a bajnokság nagyon, de bármi megtörténhet, még akár egy veretlen szezon is, ha így folytatjuk, és a csapatot nem fogják sérülések vagy egyéb dolgok hátráltatni. A gárda képes rá, és úgy gondolom, sikerülhet!

– Egyébként nem tart attól, hogy a mezőny szeszélye folytán, unalmas lesz ugyanazzal az ellenféllel találkozni a pontvadászatban?

– Nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, ha a szabály ezt írja elő, akkor el kell fogadni! Az én véleményem szerint, jobb lett volna, ha ez az egész vármegyei három egybe lett volna vonva kétmeccses lejátszásban, de sajnos így döntöttek!

– A múltkori interjúnkban már pedzegettük ezt a témát, most nézzük meg újra. Szerénység nélkül, hány találatra számít saját magáról az évadban?

– A szezon kezdete előtt volt egy fogadásom, amiben az áll, hogy ötven gólig eljutok! Úgyhogy a célom az, hogy elérjem az ötvenet, de ha nem lesz meg, akkor sem leszek szomorú, a legfontosabb a csapatnak a sikere!

– Soros mérkőzésük halasztásra került. Így mivel telik majd a hétvége?

– Van egy kisebb sérülésem, így szeretném pihenéssel tölteni ezt az időt, hogy a jövő heti meccsre százszázalékosan tudjak pályára lépni.