2024.05.22.

A hétvége játékosa a Vármegyei III. osztályban: Takács Sándor

Mesterhármassal segítette hozzá csapatát a Nőtincs elleni rangadón elért sikerhez a Romhány támadója.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is hétről hétre igyekezni fog megválasztani a Vármegyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenkettedik fordulót követően a Romhány csatára, Takács Sándor mellett döntöttünk, aki csapata legjobbjaként tripláig jutva segítette hozzá együttesét a Nőtincs elleni rangadón elért öt hármas sikerhez. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó támadóval készült riportunk!

– Milyen gondolatokkal tekint vissza a Nőtincs elleni rangadóra?

– A mérkőzésre egy szerda edzéssel készültünk, tudtuk, hogy egy nehéz meccs áll előttünk – mondta Takács Sándor. Egy nagyon összeszedett csapattal csaptunk össze. Érződött a rutin és az összeszokottság az ellenfélen. Azt hiszem, minden néző ilyen összecsapásra szeret kijárni. Igazi rangadóhoz méltó találkozó volt, amit szerencsére sikerült megnyerni, a csapat kiemelkedő teljesítményének köszönhetően. Itt szeretném kiemelni Jávor Csabit, aki a védelem vezére volt, és a bekapott gólok ellenére is végig tartotta hátul a szervezettséget.

– Nyáron csatlakozott mostani együtteséhez. Miért határozott így?

– Nagyon sok opció felmerült, hogy merre folytatom, de aztán egy edzőmeccs után egyből eldöntöttem, hogy ide szeretnék igazolni. Bencsik Emil személye és a csapat hozzáállása hamar meggyőzött.

– Hogyan értékeli együttese eddigi idényét?

– Teljesen elégedett vagyok az eddigi szerepléssel. A szezon elején bele sem gondoltam volna, hogy ilyen elől lehetünk, de túl korai még beleélni magunkat bármire is, mivel még nagyon hosszú idény áll előttünk, azonban bízok a csapatban. 

– Mi a véleménye a bajnokság jelenlegi formájáról?

– Én személy szerint örülök neki, tudom, több az olyan, akinek nem tetszik a jelenlegi forma, de a csapatok elosztása miatt mindegyik bajnokság érdekes és nem előre lefutott. Az utazásról nem is beszélve, minden résztvevő egymáshoz közel van, itt a környélen, ami szerintem fontos, hogy ne kelljen egy órát utazgatni egy-egy meccs előtt.

– Mire számít a továbbiakban?

– A neheze még csak most jön! Remélem, ez a Nőtincs ellen elért siker mindenkinek plusz erőt és kellő önbizalmat ad a folytatáshoz.

– Vasárnap Egyházasdengelegre látogatnak. Mit vár a mérkőzéstől?

– A hétvégén ugyanilyen mentalitásban kell pályára lépnünk, ha győzni szeretnénk. Semmivel sem lesz könnyeb meccs, mint a múlt heti. Főleg, hogy idegenben kicsit mindig nehezebben megy a csapatnak, és a ‘Dengeleg igen jó formában van. Szerintem azon lesznek, hogy visszavágjanak nekünk hazai pályán. Nehéz és szoros találkozóra számítok.