2024.05.22.

Ez történt az észak-nyugati vármegyei háromban

Nem sok értelemmel bíró meccsen gurított tizenhatot az Érsekvadkert II, tízig számolt a Dejtár, szép diadalt ért el a Nógrádsipek.

Az előző hétvégén a huszonkettedik körre került sor a vármegyei harmadosztály észak-nyugati-csoportjában. A honlapunknál továbbra is tapasztalható humán erőforrás hiánya miatt, ezúttal egy kalap alatt, a megszokottnál rövidebb terjedelemben, a nyilatkozatokra fókuszálva számolunk be az aktuális részletekről.

Vármegyei III. osztály, Észak-Nyugati-csoport, 22. forduló:

Borsosberény SE-Érsekvadkert SE II 0-16-nál félbeszakadt az 54. percben

Kovács Péter: Egy ilyen mérkőzés után egy dolgot lehet tenni: elnézést kérni a másik csapattól, jelen esetben az Érsekvadkert csapatától, hogy ilyen komolytalan mérkőzésre kellett az idejüket elpazarolni.

Sipos Balázs: További sok sikert és kitartást a ‘berényieknek!

Dejtár SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 10-1 (4-0)

Balga Ferenc: – Tartalékosan érkeztek a berneceiek hozzánk, de úgy gondolom, tisztességgel helytálltak ezen a meccsen, még ha az eredmény nem is ezt mutatja. Rólunk is elmondható, hogy hétről hétre négy-öt meghatározó játékos hiányzik. Konkréten most is védekező játékosok alkották a támadó pozíciókat, amit jól és eredményesen oldottak meg. Mély a keret így van lehetőség rotálásra. További sok sikert a Bernecének!

Németh Krisztián: Elég rossz előjelekkel készültünk egész héten, már gondolkodtunk a halasztásban is, mert sárga lapok, sérülések, más elfoglaltságok nehezítették a dolgunkat. Úgy látszik, a Dejtár ellen soha nem sikerül normálisan kiállnunk. Még pénteken nyolcan-kilencen voltunk. Hála istennek, sikerült elmenni tizenketten, így ki tudtunk állni. Köszönöm azoknak, akik eljöttek és meg tudtunk jelenni! A mag ismét ott volt, rájuk lehet számítani, és építeni. A köréjük illő embereket kell megtalálnunk, és a megfelelő hozzáállást, ha vannak elhalasztható dolgok, azt meg kell tenni a mérkőzés miatt. Így nem mehetünk el egy bajnokesélyes ellenfélhez, két tizenhat éves korúval. Gratulálok a Dejtárnak, további sok sikert kívánok! A harmadik félidő viszont nagyon jól sikerült. Köszönjük a vendéglátást minden egyes embernek, aki ebben segített. Jól éreztük magunkat, igazi baráti társaság gyűlt össze. Ez értékelhetőbb volt, mint maga a meccs… Amit eddig felépítettünk játékban, azt most egy tollvonással vagy balszerencsével, de teljesen leromboltuk. Úgyhogy kezdhetjük megint elölről. Viszont úgy vélem, van a csapatban annyi, hogy most összerázódjunk, majd a jövő szezonra legyünk egy családias, egyben ütőképes csapat. 

Nógrádsipek SE-Patak FC 4-2 (4-0)

id. Kelecsényi Gábor: – Az első félidőben Portik-Lukács vezérletével, nagy iramban, nagyszerűen játszva, négyszer betaláltunk, és mellette büntetőt is hibáztunk ismét. A másodikban még volt egy-két lehetőségünk, de félidő második felében már csak védekezni bírtunk, nagyon beszorítottak minket a vendégek. Nagyot ment ma is a csapatom, hatalmas gratuláció nekik! Bella Sanyinak és csapatának is gratulálok, jó meccs volt.

Bella Sándor: Huszonöt perc rövidzárlat a fejekben, ez okozta a mai vereségünket. A Nógrádsipek teljesen megérdemelt győzelmet aratott! Gyermeteg hibákat vétettünk, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált. Ma nem működött az, ami máskor rutinmunka lenne. További sok sikert kívánok a ‘sipeki csapatnak!

Az aktuális állás: