2024.07.25.

Újabb edzőmeccset húzott be az Ecseg

Romhányban is győzni tudott Moravcsik Ferenc társulata.

Vasárnap gyakorló meccsen nézett farkasszemet a vármegyei harmadik vonal két tagja. A dél-nyugaton éllovas Romhány a keleti Ecseget fogadta. A sok góllal tarkított edzőmérkőzést végül a látogatók nyerték meg, így győzelemmel hangolt a tavaszi nyitányra Moravcsik Ferenc brigádja.

Felkészülési mérkőzés:

Romhány KSE-Ecseg SE 4-6

Romhány KSE: Nagy M. – Ivanics, Majer, Jávor – Takács S., Bencsik, Dudás, Szunter M. (Mudroncsik), Sebők – Varga Gy., Szunter Cs. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Ecseg SE: Baltacanovic – Jaskó, Rádi, Kelemen, Gaál – Zsiga, Csík D., Moravcsik D., Könnyű – Mihalik J., Budai L. Cserék: Mihalik Sz., Burbiczki, Horváth. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Bencsik (2), Varga Gy., Dudás, ill. Budai L. (3), Mihalik J. (2), Mihalik Sz.

Bencsik Emil: – Az első félidőben, amíg volt ereje a csapatnak, próbáltunk játszani, és vezetni is tudtunk. Sajnos, ahogy fáradt a társaság, jöttek az apró egyéni hibák, amiket az ellenfél könyörtelenül gólokkal tudott büntetni, így visszajöttek a meccsbe, sőt fordítottak. Kis létszámú csapatunk elfáradt. Itt sem tudtunk rendes kerettel kiállni, de mozgásnak tökéletes volt. Gratulálok az ellenfélnek! Várjuk a bajnokság kezdetét. Remélem, teljes létszámmal meg tudunk jelenni és győzelemmel indítjuk a tavaszt. 

Moravcsik Ferenc: – Eredetileg a Mátraterenyével volt lebeszélve egy edzőmérkőzés, de kilenc órakor megtudtuk, hogy nem lesz meccs. Ez elég kellemetlenül érintett bennünket. A Nógrádifutballtól is kértünk segítséget, aztán egy kapcsolat révén összejött a Romhány elleni találkozó. Tudom, hogy szombaton is játszottak, köszönöm, hogy kiálltak ellenünk. Jó hangulatú és iramú mérkőzés volt. Jó csapat volt az ellenfelünk, sok sikert kívánok a bajnokságban. Nagyon kellett még nekünk ez a mérkőzés. Mi megyünk a cél felé!