2024.06.18.

Győzelemmel zárta az évet a Cered

Egymás után második alkalommal is legyűrte a Zagyvarónát Horváth Jenő brigádja.

Szombaton korábban elhalasztásra kerülő bajnokin fogadta a Zagyvarónát a Cered a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjában. Pár perc alatt be tudtak találni a házigazdák, ezután viszont jó darabig gólcsend következett. Próbálkoztak ugyan a látogatók, de nem tudtak egyenlíteni. Aztán a második felvonás elején a dupláig jutó Radics Dávid büntetőből növelte övéi előnyét. Ekkor sem adták fel a vendégek, a játékrész derekán szépítettek, de talpra állni már nem tudtak. Végül kettő egyre nyertek a hazaiak.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, a 7. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Cered VSE-Zagyvarónai SE 2-1 (1-0)

Vezette: Varga P. B. (Reviczki J.)

Cered VSE: Vallus – Tősér A., Cseri, Tóth I. (Hajdu, 59.), Bolla – Radics P. (Simon L., 49.), Simon Zs., Mikus T., Pap – Kovács B., Radics D. Játékos-edző: Horváth Jenő.

Zagyvarónai SE: Balázs P. – Eczet, Vanó (Berzák, 82.), Kovács M., Losó M. – Oláh K., Péli (Török, 20.), Oláh G., Kakucsi – Puporka, Balogh G. (Hováth O., 54.). Edzők: Oláh Géza, Kaspár Zsolt.

Sárga lap: Hajdu, ill. Vanó, Horváth O., Kovács M., Török

Gól: Radics D. (6., 54.), ill. Kakucsi (62.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Horváth Jenő: – Rendkívül zord időjárási körülmények között sikerült legyőzni a Zagyvaróna csapatát. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban! A csapat nevében köszönöm mindenkinek, aki az őszi bajnokság ideje alatt bármilyen formában támogatta a játékosokat. Köszönjük törzsszurkolóink biztatását! Kívánok mindenkinek jó pihenést!

Oláh Géza: – Az előjelekkel ellentétben most sikerült korrekt létszámmal megjelenni az utolsó mérkőzésen. Ez meg is látszott minden téren. Mindenki nagyon motivált volt és igyekezett legjobbját nyújtani. Az első tíz percben még nem volt százszázalékos a koncentráció és e miatt hátrányba kerültünk, ahelyett, hogy vezettünk volna. Ettől függetlenül nem lehet ok panaszra. Az utolsó percig küzdött mindenki. Úgy gondolom, pontot érdemelt volna a csapat, az utolsó tizenöt percben háromszor is eltaláltuk a kapufát. Sajnos ez most nem sikerült, de nem vagyunk szomorúak. Az időjárás ismét közbe szólt, a második félidőben, olyan körülményekkel kellett megküzdeni a csapatoknak, amire nem igazán voltunk felkészülve. Erős hideg szél, nagy mennyiségű hódara és nagy mennyiségű hó. Körülbelül a hetvenedik-hetvenötödik perctől nemhogy a vonalakat, de néha még a labdát sem lehetett látni. Le a kalappal mindkét csapat előtt, nem volt könnyű! Külön köszönet az összes szurkolónak, hogy végignézték így is a meccset, nekik talán még nehezebb dolguk volt így. Jenőnek és a ceredi barátainknak sok sikert kívánunk! Jelenleg mi teljesen más szituációban vagyunk, mint bármelyik másik csapat. A nulláról építkezünk és jövünk felfelé. A fejlődésünk megkérdőjelezhetetlen. Ezt belülről látja, érzi mindenki, és ha csak az eredményeket nézzük, azok is ezt mutatják, mindenki ellen jobb teljesítményt tudtunk nyújtani a második mérkőzésen. Szeretném meg köszönni minden játékos munkáját és idejét, az elnökünk fáradhatatlan munkáját, a szurkolók és a segítők kitartását és odaadását. Köszönjük a másik edzőnknek, hogy beállt mellénk és segít minket. Mindenkinek köszönet, aki egy kicsit is segítette ezt a csapatot. Ezek mindegyike nagyon fontos a csapatnak! A Nógrádifutballnak is köszönjük, hogy aki szeretné, általuk végigkísérheti a csapat mérkőzéseit.

A bajnokság aktuális állása: