2024.06.13.

Szomszédvári rangadón aratott szép sikert a Kétbodony

A hajrában elért góllal gyűrte le a Romhányt Bartyik Róbert csapata.

Szombaton szomszédvári rangadót rendeztek a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának második körében. A Kétbodony a Romhányt fogadta. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a gárdák. Mindkét oldal becsülettel tette a dolgát a rekkenő hőségben, gól nélkül. Aztán az összecsapás kétharmadánál Szorcsik révén előnyhöz jutottak a hazaiak, de nem sokkal később Hegedűs válaszolt. A véghajrában a házigazdák javára billent el a mérleg nyelve a nagy csatában, Jele is megrezgette a hálót, így kettő egyes sikerhez segítve övéit.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 2. forduló:

Kétbodony SE-Romhány KSE 2-1 (0-0)

Vezette: Urbán V. P. (Szemesi Zs., Zsélyi Cs.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Molnár J., Tóth J. (Berta, 82.) -Takács B. (Boros, 90.), Ódor, Jele, Kacsári (Debrei, 62.) – Lőrincz (Takács J., 70.), Valusz (Hornyák, 88.). Játékos-edző: Bartyik Róbert.

Romhány KSE: Nagy M. – Marsicki B., Hornyák, Seres Á. – Dóka (Seres M., 90.), Jávor (Marsicki R., 20.), Mudroncsik, Petényi (Bencsik, 46.), Paróczi – Takács S., Hegedűs. Játékos-edző: Bencsik Emil.

Sárga lap: Paróczi, Dóka

Gól: Szorcsik (58.), Jele (89.), ill. Hegedűs (63.)

Jók: Rados, Szorcsik, Takács B., ill. Seres Á., Hornyák, Marsicki B.

Bartyik Róbert: – Az előjelek nem voltak túl jók, de az előadás jól sikerült. Úgy gondolom, hogy egyértelműen az akarat diadala volt ez a győzelem, mindenki felnőtt a feladathoz és teljes mértékben hozta azt a kis pluszt, ami kellett. Kifejezettem örülök, hogy sikerült ennyien összejönni, sokkal több hiányzó lógott a levegőben. Lehetőséget tudtam adni jóformán mindenkinek, és dicséret illeti az egész csapatot, hogy rangadóhoz méltóan játszottak. Ki kell emelnem a kapusunkat, aki többször is bravúrral őrizte meg kapunkat, de tényleg az egész csapatra büszke vagyok, innen is gratulálok nekik, mert így kell ezt csinálni. Felmerül ugye a kérdés, hogy miért nem lehet mindig így játszani? De viccet félretéve, szeretném megköszönni a szurkolóknak is, hogy remek hangulatot csináltak, remélem, innentől még több örömöt tudunk majd okozni nekik. Jó volt a játékvezetés. A Romhánynak további sok sikert kívánok, remek csapat, de most nekünk jött ki a lépés. 

Bencsik Emil: – Szűk létszámmal tudtunk megjelenni a mérkőzésen, sérülés és egyéb elfoglaltságok miatt. A meccs nagyon küzdősre sikerült. Rossz volt a pálya, nem tudtunk jól játszani, a meleg pedig nagyon kivette a játékosokból az erőt. Sajnos kihagytuk a helyzeteinket, és ez a végére megbosszulta magát. A vereség miatt istenigazából a meccs utáni Gombócfesztivállal tudtak kárpótolni a kétbodonyiak, sok sikert kívánok nekik a bajnokságban! Csak így tovább, összeszedetten, küzdjenek úgy mindenki ellen, ahogy az ellenünk is tették! Nagyon fel voltak tüzelve a hazaiak, gratulálunk nekik!