2024.06.14.

Újabb eredményes manőverrel zárta az esztendőt a Kétbodony

Hiába küzdött, végül pont nélkül maradt a Keszeg.

Vasárnap korábban elhalasztott meccsen fogadta a Keszeget a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjában. Egy darabig nem találtak egymáson fogást a felek, aztán a mérkőzés harmadánál bevették a kaput a masszívan küzdő vendégek. Gyorsan jött a válasz, így fej fej mellett fordultak a felek. A második felvonás elején ismét beköszöntek az esélyesnek számító hazaiak, de nem nyugodhattak meg, mert ellenfelük tovább sem lankadt és a játékrész felénél megint egál volt az állás. Hamar újra megrázták magukat a házigazdák és megint eredményesek tudtak lenni. Bár ezt követően is mindent megtettek a keszegiek, már képtelenek voltak egyenlíteni, a hajrában pedig a duplázó Kutnyik egyszer és mindenkorra lezárta a csörtét. Négy kettőre győzött Bartyik Róbert alakulata.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, a 12. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Kétbodony SE-Keszegi SE 4-2 (1-1)

Vezette: Varga F. (Nagy F. Zs., Pásztor B. J.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Ódor (Takács J., 79.), Farkas – Nagy J. (Berta, 69.), Jele, Debrei, Takács B. (Tóth J., 28.) – Valusz (Kiss T., 87.), Kutnyik. Edző: Bartyik Róbert.

Keszegi SE: Petuker – Mezei, Cseri, Bujtár, Bíró – Marozsán, Burai, Belencsák T., Pistyúr – Muszta, Belencsák M. Játékos-edző: Cseri Kornél.

Sárga lap: Valusz

Gól: Kutnyik (34., 85.), Ódor (52.), Valusz (68.), ill. Belencsák (31.), Marozsán (66.)

Jók: Debrei, Farkas, Kutnyik, Valusz, ill. az egész csapat

Bartyik Róbert: – Kicsit megint nehézzé tettük magunknak, de a három pont megvan, az a lényeg. Nagyot küzdött a Keszeg, gratulálok nekik, és a csapatomnak is, mivel újból kibrusztolták a győzelmet! Itt is szeretném megköszönni a játékosoknak, hogy egy emberként küzdöttek egész ősszel, úgy hiszem, megérte, a tabella nem hazudik. Most pihenünk, aztán tavasszal újra nekimegyünk! Jó pihenést kívánok minden csapatnak!

Cseri Kornél: – Előzetesen nem a legjobb előjelekkel készültünk a mérkőzésre. Ha nem lett volna elég az előző heti fiaskó súlya, sajnos a meccs napjára kiderült, hogy a számos sérültünk mellé még betegségek is sújtják a csapatunkat, így ezer sebből vérezve, de végül is sikeresen össze tudtunk jönni. Egyetlen cél lebegett a szemünk előtt, hogy minél jobban kiköszörüljük a rajtunk esett csorbát, és emelt fővel, pozitív érzésekkel vonuljunk a téli pihenőre. Nyugodt szívvel elmondhatom, hogy ezt a mai napon maradéktalanul meg tudtuk valósítani! Az egész mérkőzés alatt remek szellemiség és küzdeni akarás jellemezte a csapatot, a srácok tényleg szívből hajtottak és folyamatosan kisegítették egymást! Vezettünk, majd később egyenlíteni is volt erőnk, és ki tudja, ha a végére mi is tudtunk volna frissíteni, lehet, hogy az ellenfelünk nem tudott volna az utolsó negyedórában felőrölni… Egy biztos, ezen mérkőzés szellemiségét kell magunkkal vinnünk jövőre, mert ez az egész lényege! Természetesen gratulálok ellenfelünknek a győzelemhez, és kívánunk nekik, egyben a bajnokság minden résztvevőjének kellemes pihenést! Reméljük, hogy mindenkivel találkozunk a tavaszi szezonban!

A bajnokság aktuális állása: