2024.04.18.

Megharcolt a pontokért a Kétbodony

Nem adta olcsón a bőrét a Bercel.

Szombaton a Bercelt fogadta a Kétbodony a vármegyei harmadosztály Dél-Nyugati-csoportjának tizenharmadik körében. Esélyesként tekinthettünk a házigazdákra, ehhez képest viszont vért kellett izzadniuk a sikerért. Kis híján a teljes első félidőben nem találtak egymáson fogást a felek, aztán éppen a szünet előtt Molnár révén meglett a vezetés a hazaiaknak. A második felvonásban igyekeztek a látogatók is, de hiába. A kétbodonyiak lezárhatták volna a mérkőzést, de mivel ez nem történt meg, az utolsó pillanatokig maradt izgalom. Végül már nem változott az állás. Egy nullra nyert Bartyik Róbert legénysége. Emelt fővel maradtak alul a vendégek.

Vármegyei III. osztály, Dél-Nyugati-csoport, 13. forduló:

Kétbodony SE-Bercel KSK 1-0 (1-0)

Vezette: Ordasi I. P. (Szemesi Zs.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Szorcsik, Ódor, Farkas – Takács B. (Hornyák, 82.), Nagy B., Jele (Tóth J., 76.) – Valusz (Debrei, 58.), Molnár (Berta S., 89.), Kutnyik (Takács J., 81.). Edző: Bartyik Róbert.

Bercel KSK: Nagy R. – Nyúl, János D., Berta J., Jakus – Káplár, Dávid L., Makkai, Szklevan (Tátrai, 47.) – Szilfai, Bagyal. Játékos-edző: Berta János.

Sárga lap: Berta J., János D.

Gól: Molnár (44.)

Jók: Szorcsik, Takács B., Molnár, ill. az egész csapat

Bartyik Róbert: – Hát, ami a legfontosabb, a győzelem megvan. Nehéz meccset játszottunk, a helyzetkihasználásunk pocsék volt. De egy gól is elég lett végül, gratulálok a Bercelnek, jól megnehezítették a dolgunkat, de ha a helyzeteinket berugdaljuk, több is lehetett volna közte. Jó játékvezetés mellett, úgy gondolom, megérdemelten nyertünk, egy nagyot küzdő ellenféllel szemben.

Berta János: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, és ez be is igazolódott. Úgy gondolom, hogy a tabellán elfoglalt helyünk közti különbség ellenére abszolút felvettük a harcot. Mindkét oldalon számos helyzetet sikerült kialakítani, izgalmas volt játszani, és valószínűleg a szurkolóknak is élvezhető volt. A mérkőzés időpontja és az időjárás „harmadik résztvevője” volt a meccsnek, mindkét csapatnak ellenfél volt. A pálya állapota sem volt a helyzet magaslatán, kisebb sérülések történtek is miatta. A kiegyenlített játék miatt elégedett vagyok a srácok teljesítményével, ideálisabb létszám esetén szerintem akár nyerhető is lett volna a mérkőzés. Az egy nullás végeredmény ebben az esetben azt mutatja, hogy a gólszerencse a Kétbodonynál volt. Nekik gratulálok, mi pedig megyünk tovább. Készülünk az utolsó őszi összecsapásra.

A bajnokság aktuális állása: