2024.04.16.

Győztes edzőmeccsen van túl a Bernecebaráti-Kemence

A Kétbodonyt múlta felül Németh Krisztián csapata.

Szombaton Diósjenőn futott össze edzőmeccsen két vármegyei harmadosztályú csapat, a dél-nyugati-csoportban vitézkedő Kétbodony és az észak-nyugati-régióban versenyző Bernecebaráti-Kemence. A harmadokra bontott gyakorló mérkőzést végül az utóbbi együttes nyerte meg, három egyes arányban.

Felkészülési mérkőzés:

Kétbodony SE-Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence) 1-3 (0-1, 0-2)

Diósjenő, műfüves pálya.

Kétbodony SE: Rados – Kertész, Hornyák Á., Szorcsik, Debrei – Farkas, Jele, Kohári, Ódor – Valusz, Paróczi. Cserék: Tóth J., Hornyák G., Nagy B., Mudroncsik, Nagy J., Németh. Edző: Bartyik Róbert.

Szokolyi Alajos SE (Bernecebaráti-Kemence): Marót – Tóth M., Vig, Tóth K., Nagy I. – Bogdán, Pál L., Gáspár E., Szilágyi – Ujvári, Gáspár Zs. Cserék: Dombi Zs., Forgács, Sági. Edző: Németh Krisztián.

Gól: Ódor, ill. Ujvári, Vig, Gáspár E.

Bartyik Róbert: – Nehéz bármit mondani, a fiúk nagyon csalódottak voltak a meccs után, de itt tényleg nem az eredmény számít. Tény, hogy van miben javulnunk, de azon leszünk, hogy jobbá váljunk. Köszönöm a vendégjátékosoknak, hogy eljöttek, innentől viszont már csak magunkra fogunk koncentrálni.

Németh Krisztián: – Az első harminc percben többnyire mezőnyjáték folyt. Igaz, kicsit megilletődve tapogatózott a két csapat, rég játszottunk már egymás ellen. Egy letámadásból megszereztük a vezetést. A második harmadban változtattunk az összeállításon, frissítettünk. Akkor jobban mozgott a csapat, a középpályát is uraltuk, ahogy ezt a harminc percet is. Egy szöglet után egy szép átlövésből újabb gólt értünk el, majd pontrúgásból értünk el újabb szép találatot. Az utolsó harminc percben jött a fáradtság és több embernek is lehetőséget adtam. Összességében egy jó iramú meccset játszottunk, és ami a lényeg, sportszerű keretek között. Köszönöm a Kétbodonynak a felkérést, Bartyik Robi barátomnak sok sikert kívánok a bajnokságban, jó csapatot sikerült neki összeraknia! Az enyémeknek pedig azt üzenem, bár a második harminc perctől ólomlábakon mozogtak, ennek ellenére, amit kértem tőlük, nyolcvan százalékban meg tudtuk valósítani. Szép úton haladunk. Készülünk a visszavágóra.