2024.07.20.

Győzelemmel indította az évet a Mátraverebély

Zagyvarónán igazolták a papírformát az egy osztállyal feljebb szereplő vendégek.

Szombaton a vármegyei harmadosztály keleti-csoportjában versenyző Zagyvarónánál járt edzőmeccsen az egy vonallal feljebb szereplő Mátraverebély. A gyakorló mérkőzésen bejött a papírforma, hat kettőre nyertek a látogatók.

Felkészülési mérkőzés:

Zagyvarónai SE-Mátraverebély-Szentkút SE 2-6

Zagyvarónai SE: Balázs T. – Kovács M., Csík, Végi Zs., Oláh K. – Balogh G., Klajban, Horváth O., Kakucsi – Puporka K., Végi R. Cserék: Lenkei, Oláh B., Berki T. Edző: Kaspár Zsolt.

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Kovács Zs. Dorozsin, Végh, Csépány – Tövisi, Szabó S., Balázs Á., Sáfrány, Kovács J. – Benus Cserék: Varga Zs., Jónás, Baranyi. Vezetőedző: Verebélyi László.

Gól: Puporka K. (2), ill. Kovács J. (2), Sáfrány (2), Tövisi, Benus

Kaspár Zsolt: – Az első félidőben még tartani tudtuk magunkat, aztán a második félidőben elfogytunk erőben és hozzáállásban. Kijött a rutin, a különbség. Ennyivel jobb volt a ‘Verebély.

Verebélyi László: – Az első felkészülési mérkőzésünket két tornatermi foglalkozás előzte meg, így idén először léptünk élő fűre, ennek fényében az eredmény jónak mondható azonban a játékunk nem igazán tetszett. Néhány kiemelkedő teljesítmény azért akadt, viszont voltak olyanok is, akik elmaradtak önmaguktól, nekik a feladat, hogy legközelebb bizonyítsanak. Egy dolog biztos, hogy a sok távozó okozta nehéz helyzetünk ellenére védekezésben és támadásban is mihamarabb össze kell magunkat kapni, mert ez alighanem kevés lesz.