2024.05.26.

Tizenegy gólt szedett be a Karancsalja.

Szombaton a Karancsalját fogadta a Vizslás a vármegyei második vonal hatodik körében. Ahogy egy toronymagas favoritnak illik, valamivel több, mint negyedóra alatt lerendezték az érdemi kérdéseket az említett játékidőig háromszor betaláló hazaiak. A szünetig még további öt alkalommal köszönte be a pardont nem ismerő házigazdák. A szünet után némiképp visszavettek a vendéglátók, de még így is el tudtak érni újabb három gólt. Végül gálázva, tizenegy nullás sikerre tett szert Bujtár Tamás éllovas pozícióban lépő legénysége.

Vármegyei II. osztály, 6. forduló:

Vizslási SE-Karancsaljai MSE 11-0 (8-0)

Vezette: Kiss D. (Sáfrány Sz. T.)

Vizslási SE: Bajnai – Oláh F. (Körmöczi, 75.), Czutor, Miklós M., Oláh Z. (Palkovics, 8.) – Tóth M., Stark (Kisbali, 52.) – Novák, Bata Gábor, Bozó (Nánási, 52.) – Kovács E. (Nagy K., 75.). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Karancsaljai MSE: Puporka (Ivanics, 46.) – Henglár (Gregász, 73.), Bolyós G., Dienes Gábor (Száraz, 46.), Dienes Gergely (Lendvai, 66.) – Sásdi, Bolyós B., Ravasz, Mede – Gordos (Tanka, 46.), Máté B. Játékos-edzők: Lantos Zsolt, Csicsman Tamás.

Sárga lap: Mede, Lendvai

Gól: Stark (2.), Kovács E. (13., 17.), Novák (16., 45., 83.), Bozó (19., 37.), Czutor (33.), Bata Gábor (66.), Kisbali (73.)

Jók: az egész csapat, ill. Sásdi, Bolyós B., Ivanics

Bujtár Tamás: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a második percben már vezettünk. Sokat volt nálunk a labda és óriási labdabirtoklási fölényben játszottunk. Többször sikerült a védelem mögé kerülni és ezek gólokban is megmutatkoztak. Az első félidei játékunk nagyon rendben volt. A második félidőben már nem koncentráltunk eléggé, és jó párszor a vendégek kapusa védett bravúrosan vagy éppen a kapufát találtuk telibe. A karancsaljai csapatnak kitartást és szebb folytatást kívánok hátralévő meccseikre!

Lantos Zsolt: – A nyáron megbeszéltük a csapattal, hogy jó eséllyel bele fogunk futni ilyen súlyos, kétszámjegyű zakókba. Magyarul, tudjuk a helyünket. Azt gondolom, hogy a kérésemnek megfelelően, sportszerűen, becsülettel vettük a fociiskolát, és a látszat ellenére nem estünk szét. Ezt köszönöm a fiúknak. A Vizslás nem csak nekünk, de a mezőny nagy részének más kávéház, gratulálunk nekik! A mi eddig megszerzett öt pontunk ezzel együtt is óriási bravúr. Ezt is és a mai ruhát is a helyén kezeljük, és mindent megteszünk, hogy a jövőben tegyünk még egy-két egységet a nevünk mellé.

A bajnokság aktuális állása: