2024.05.27.

Ismét nem kegyelmezett a Vizslás

A papírformának megfelelően nem sok esélye volt a Mátraverebélynek.

Szombaton a Mátraverebélyt fogadta a Vizslás a vármegyei második vonal tizenegyedik körében. Már a nyitónegyedórában meg tudták szerezni a vezetést a toronymagas favoritnak számító hazaiak, ezt követően viszont egy darabig várni kellett újabb góljukra, a szünetig állták a sarat a látogatók. Aztán rögtön a második felvonás elején tovább nőtt a különbség, majd az összecsapás kétharmadáig még négy alkalommal rezgették meg a hálót a házigazdák. Ekkor már csak az volt kérdés, mennyi lesz közte a lefújáskor. A hátralévő időben még háromszor mattolták ellenfelük védelmét a vizslásiak, akik így kiütéses, kilenc nullás győzelmet elérve igazolták a papírformát.

Vármegyei II. osztály, 11. forduló:

Vizslási SE-Mátraverebély-Szentkút SE 9-0 (1-0)

Vezette: Reviczki J. (Moravcsik D.)

Vizslási SE: Bajnai (Kárász, 64.) – Oláh F., Nánási (Szakos, 70.), Miklós M., Oláh Z. – Sólyom, Babka (Fülöp, 70.) – Stark (Bata Gergő, 64.), Novák, Bozó (Kisbali, 64.) – Kovács E. Vezetőedző: Bujtár Tamás

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Somoskői, Kiss D., Szabó S., Dorozsin, – Csohány, Tövisi, Varga Zs., Sáfrány, Jakubovics – Kovács J. Megbízott edző: Benus Dániel.

Sárga lap: Tövisi

Gól: Kovács E. (12., 46., 59.), Oláh F. (49., 66.), Novák (53.), Stark (60.), Oláh Z. (69.), Kisbali (80.)

Jók: Oláh F., Sólyom, Oláh Z., Nánási, Babka, Kovács E., ill. az egész csapat

Bujtár Tamás: – Nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy mi azt szerettük volna. Kevés volt a labda nélküli mozgás, pontatlanok voltunk, előrefelé lassan és körülményesen játszottunk. Hiába volt óriási mezőnyfölény, helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni. A második félidőre sokat javult a játékunk és szinte negyedóra alatt eldöntöttük a találkozót. A sportszerű vendégeknek sok sikert a folytatásban! Játékosaimnak gratulálok az újabb győzelemhez!

Benus Dániel:Lehet, hogy furcsa egy ilyen arányú vereség után ezt mondani, de én nagyon büszke vagyok a fiúkra! Péntek este még csak kilencen voltunk, aztán szombat délelőttre sikerült tizenegyen összejönni, hárman éjszakásból jöttek, hárman sérülten játszottak! Picit mások a körülmények a két csapatnál! A mi srácaink az Arany Fácánért játszanak, a Vizslás az aranyért! „Bujtiéknak” gratulálok, további sok sikert!

A bajnokság aktuális állása: