2024.05.27.

Tovább masírozott a Vizslás

Hét gólig jutva nyert Varsányban az éllovas.

Vasárnap Varsányban volt jelenése a Vizslásnak a vármegyei másodosztály hetedik körében. Hamar nyomatékosították a három ponttal kapcsolatos terveiket a vendégek, akik pár perc alatt bevették a kaput. Az első félidő derekán ismét kapituláltak a házigazdák, majd éppen a szünet előtt büntetőből nőtt tovább a különbség. Egy kérdés maradt a folytatásra, hogy mennyi lesz közte. A második felvonás első negyedórájában még kétszer be tudtak köszönni a látogatók, a mérkőzés utolsó szakaszára is tartogattak két eredményes befejezést. Végül a mesternégyesig jutó Bata Gábor vezérletével, sima, hét nullás győzelmet arattak a papírformát igazoló vizslásiak.

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Varsány SE-Vizslási SE 0-7 (0-3)

Vezette: Varga P. B. (Homoki G., Szűcs M. L.)

Varsány SE: Baráth – Takács R., Takács G., Friskó (Kiss Á., 46.), Csizmadia (Mlinkó, 53.) – Unyi, Rigó R., Király Sz. (Havasi, 46.), Báránkó (Lehoczki, 67.) – Király T., Sámuel (Rigó B., 82.). Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Vizslási SE: Kotroczó – Oláh F., Miklós M., Czutor, Oláh Z. (Nánási, 31.) – Tóth M. (Nagy K., 84.), Babka (Szakos, 69.) – Novák, Bata Gábor (Bata I., 84.), Bozó (Kisbali, 69.) – Kovács E. Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Sárga lap: Csizmadia, Sámuel, Rigó R., Báránkó, Havasi, ill. Tóth M., Bata Gábor, Szakos

Gól: Bata Gábor (8., 21., 44., 72.), Novák (51.), Kovács E. (59.), Kisbali (81.)

Jók: senki, ill. Bata Gábor (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Báránkó Gábor: – Gratulálok az ellenfélnek a megye egyes szintet képviselő játékhoz! Talán a hét kicsit sok, de abból legalább hármat mi passzoltunk nekik oda, hogy „tessék rúgd be nyugodtan!” Sok sikert a Vizslás csapatának a bajnokságban!

Bujtár Tamás: – Újabb fontos mérkőzést sikerült megnyerni idegenben, győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt. Egy eléggé masszív és kemény hazai csapattal találkoztunk, de végig kézben tartva a meccset, magabiztosan húztuk be a mai találkozót. A varsányi csapatnak sok sikert a folytatásban, játékosaimnak gratulálok, ismét remek teljesítményt nyújtottak!

A bajnokság aktuális állása: