2024.07.25.

Erődemonstráló sikert aratott a Vizslás

Négygólos győzelmet ért el az egy osztállyal feljebb futballozó Diósjenőnél megvívott edzőmeccsén a vármegyei második vonal éllovasa.

Szombaton gyakorló meccsen fogadta a régiónk élvonalában szereplő Diósjenő az egy osztállyal lejjebb éllovas pozícióban tanyázó Vizslást. Hiába a papíron meglévő szintkülönbség, sima, négy nullás sikerre tettek szert a vendégek.

Felkészülési mérkőzés:

Diósjenő SE-Vizslási SE 0-4 (0-2)

Diósjenő SE: Tóth R. – Varga N., Pincze, Varga M., Haljárszki – Pálinlás, Szabó L. – Monostori A., Dávid M., Balga – Lami. Cserék: Krajcsek, Bőgér Á., Sebők. Megbízott játékos-edző: Krajcsek Gergely.

Vizslási SE: Bajnai – Oláh F., Miklós M., Sólyom, Oláh Z. (Varga Á.) – Tóth M., Pócsa – Stark, Bata Gábor, Bozó – Novák. Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Gól: Novák (2), Bata Gábor (2)

Krajcsek Gergely: – Egynek tudok örülni a mai napon, hogy még nem bajnokit játszottunk, mert ez oda nagyon kevés lenne. Ahogy egyre közelebb érünk a bajnoki mérkőzéshez, egyre gyengébben is hitehagyottabban játszunk. Van még egy kevés idő, próbálunk Dáviddal megtenni mindent, hogy ebből kilábaljunk, de ehhez kellenek a többiek is. Mi hiszünk a fiúkban, és tudjuk, hogy többre vagyunk képesek. Sok sikert a Vizslásnak, és remélem, jövőre találkozunk a vármegyei egyben!

Bujtár Tamás: – Remek körülmények közt játszhattuk le a negyedik felkészülési mérkőzésünket. Köszönjük szépen Bőgér Dávidnak és csapatának, hogy fogadtak minket a mai napon, és kívánom nekik, a kitűzött céljaikat érjék el a tavaszi szezonban. A mai mérkőzésen az első tíz percet leszámítva nagyszerűen futballoztunk. Védekezésünk teljesen rendben volt, előrefelé veszélyesek voltunk, sokat volt nálunk a labda, és végre úgy néztünk ki, mint amit egyébként szeretnék látni a meccseken.