2024.07.13.

Bajnoki ellenfelet győzött le edzőmeccsen a Pásztó

Már az első félidőben kialakult az Építőkkel szemben lejátszott gyakorló mérkőzés végeredménye.

Szombaton egymás ellen vívott gyakorló meccset régiónk első osztályának két résztvevője. Az Építők a Pásztóval találkozott a Tóstrandi Sporttelepen. Már a szünet előtt kialakult az edzőmérkőzés végeredménye, három kettőre nyert Smelkó Károly legénysége.

Felkészülési mérkőzés:

Építők KC-Pásztó SK 2-3 (2-3)

Salgótarján, Tóstrandi Sporttelep.

Építők KC: Kaszás – Csatlós D. (Takács), Szabó J., Német, Tőzsér (Jedlicska) – Földi, Jakab (Oláh Sz.)  – Budveszel Benjámin (Menczel), Gyetvai, Domán – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Pásztó SK: Hepp – Hegedűs, Kotasz (Szőllősi), Lipták, Békési – Percze, Kelemen – Tari, Molnár M. (Csépe I.)(Hranek), Dinka (Kurcsik) – Ocsovszki (Nagy Zs.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Gól: Domán, Földi, ill. Ocsovszki (2), Hegedűs

Csatlós Tamás: – Már a pénteki edzésen éreztem egy fáradságot a csapaton, ami sajnos a mai napra is jellemző volt. Nagyon tompán kezdtünk, ami azt eredményezte, hogy három nullra vezetett az ellenfél. Az első félidő közepén éreztem, hogy kezdtünk ébredezni. Sikerült is szépítenünk. A második félidőben sok ziccerünk volt, de kimaradtak sajnos. Ami pozitívum, hogy ilyen fáradtan és tompán is sok helyzetet alakítottunk ki. Nincs aggódni valónk, ha frissülünk, szerintem rendben lesz a csapat. Van két hét, erre tesszük a hangsúlyt, hogy frissüljünk, és akkor nem lesz gond! Gratulálok „Smeloéknak” a győzelemhez!

Smelkó Károly: – Az első huszonöt percben kiválóan játszottunk. Ezután sajnos Molnár Máté meghúzódott, majd pár perc múlva Kotasz bokasérülést szenvedett. Ezt követően már nem voltunk olyan hatékonyak, fokozatosan feljött az ellenfél és helyzetet dolgozott ki, illetve két gólt is szerzett. Három kettes vezetéssel mentünk a szünetre. A pihenő után a hazaiak domináltak, de a védelmünk és a remekül védő kapusunk már nem hibázott. Összességében meg vagyok elégedve a látottakkal, és azért egy nagyon szervezett, kiválóan összerakott csapatot győztünk le. Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez, az Építőknek további sok sikert kívánok! Varga Gabinak köszönöm a játékvezetést! Végül, de nem utolsósorban, gratulálok Molnár Balázsnak, akinek megszületett a kisfia! Jó egészséget a csapat nevében, a babának és az édesanyjának!