2024.04.13.

Alulmaradt Kerepesen a Varsány

Rácáfoltak a két osztálynyi különbségre a Pest vármegyei negyedik vonalban szereplő hazaiak.

Múlt vasárnap túlesett első nyári gyakorló mérkőzésén a régiónk másodosztályában szereplő Varsány. A Pest vármegyei negyedik vonalban versenyző Kerepes otthonába látogatott Báránkó Gábor társulata. A gólokban nem szűkölködő edzőmeccsen végül nagy csata végén, hat négyes vereséget szenvedtek a vendégek.

Felkészülési mérkőzés:

Kerepesi VSE-Varsány SE 6-4

Varsány SE: Baráth – Takács G., Baranyi, Mlinkó, Rigó R. – Takács R., Báránkó, Rigó B., Király Sz. – Kósa R., Király T. Csereként léptek pályára: Hegedűs, Kilczin, Kósa D., Friskó, Matuszka, Jónás. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Gól: Király T. (2), Rigó B. (2)

Báránkó Gábor: Ilyen színvonalú élőfüves pályán, mint a kerepesi, még nem hiszem, hogy játszottam! Az első húsz percben nem találta helyét a csapat, rengeteg rossz döntés volt, lehetetlen helyekre akartunk passzolni. Ezt követően helyreállt a rend, szép gólokat tudtunk rúgni, de az első edzőmérkőzésen nem ez volt a lényeg, hanem maga a játék képe, ami nem volt rossz. Sok fiatal segítette ki a keretet, mert hiányzó volt bőven. Lesz még egy edzőmérkőzés, aztán egy kupameccs és elkezdődik a bajnokság, de addig nekem vannak letisztázandó dolgok a vezetőséggel!