2024.07.27.

Győztes edzőmeccsel tért vissza a BSE

Szécsényben nyertek Mátyás Zsolt tanítványai.

Kedden lejátszotta első nyári edzőmérkőzését a nemrégiben megalakuló BSE felnőtt csapata. A következő idényt régiónk második vonalában megkezdő gárda a vármegyei első osztályban szereplő Szécsényhez látogatott. A gyakorló meccs végén a fiatalos Ipoly-partiak örülhettek.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Balassagyarmati VSE 0-3 (0-1)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Rácz R., Szokács, Máté G. – Molnár, Bene – Matyóka, Kántor, Gombár – Oláh Á. Csereként léptek pályára: Bettes, Miklós G., Lőrik. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Balassagyarmati VSE: Juhász – Filip, Molnár, Berki, Jónás – Soós, Csillik, Mátyás T., Varga F. – Jele, Géczi. Csereként léptek pályára: Varga Cs., Bukta, Kelecsényi, Boda, Bujdosó. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Berki, Géczi, Csillik

Tőzsér Zsolt: – Elkerülhető gólokat kaptunk, a frissebb, fiatalos játékerőt képviselő Balassagyarmat ellen. Gratulálok a győzelmükhöz! Nekünk még sokat kell edzeni!

Mátyás Zsolt: – Sportszerű mérkőzést játszottak a csapatok, ahol fiataljainknak sikerült egy önbizalomnövelő eredménnyel előrukkolni, ami a jövőt illetően adhat egy kis lökést. Több játékosom még most ismerkedik a felnőtt focival. Ebből adódóan, sokszor kapkodó volt a játékunk, és nyomás alatt be-becsúsztak a technikai hibák is, de taktikai fegyelemmel és megfelelő hozzáállással kompenzáltuk a Szécsény mezőnyfölényét. Tudnunk kell helyén kezelni a dolgokat. Van hová fejlődnünk játékban, amit megfelelő edzésmunkával tudunk majd fejleszteni. További jó munkát az ellenfélnek és sok sikert a bajnokságban!