2024.05.27.

Megszakította rossz szériáját a Varsány

Nyolc nyeretlen bajnoki után Taron győzött Báránkó Gábor együttese.

Vasárnap Taron volt jelenése a Varsánynak a vármegyei másodosztály tizenkettedik fordulójában. A kezdés után nem volt érdemi különbség a csapatok között. Majdnem eltelt fél óra a csörtéből, amikor betaláltak az edzőjüket nélkülöző hazaiak. Nem sokáig voltak hátrányban a látogatók, hamarosan jött az egyenlítés. A második etap elején már a vendégeknél volt az előny. Jócskán volt még hátra, mindent meg is tettek a válasz érdekében a becsülettel harcoló tariak, de már képtelenek voltak egalizálni, így kettő egyes sikert arattak a varsányiak. Nyolc nyeretlen meccs után örülhetett újra Báránkó Gábor együttese.

Vármegyei II. osztály, 12. forduló:

Tari SZE-Varsány SE 1-2 (1-1)

Vezette: Kiss D. (Menczel J., Reviczki J.)

Tari SZE: Balázs P. – Holtner K. (Holtner R., 85.), Nagy Z., Odler, Kutka – Árminiczki, Göröcs (Sándor T., 46.), Sisák, Nagy I. (Szakácsi, 70.) – Nagy G. (Szőke, 75.), Figura (Tunyogi, 70.). Megbízott edző: Grexa Szabolcs.

Varsány SE: Baráth – Takács R. (Takács G., 55.), Mlinkó, Rigó B., Csizmadia – Unyi (Lehoczki, 86.), Rigó R., Király Sz. (Havasi, 46.), Báránkó – Kiss Á., Sámuel. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Figura, ill. Takács R., Mlinkó, Sámuel

Gól: Árminiczki (28.), ill. Kiss Á. (36.), Unyi (54.)

Jók: Odler, Nagy Z., Árminiczki, ill. az egész csapat

Grexa Szabolcs: – Hasonló képességű csapatok küzdelmes és sportszerű mérkőzésén, kiegyenlített játék folyt a pályán. Talán egy kis szerencsével sikerülhetett volna a pontszerzés, de azt kell mondjam, hogy a lelkesebb, jobban akaró vendégek megérdemelték a győzelmet! Gratulálok a Varsány csapatának!

Báránkó Gábor: – Két egyforma formában lévő csapat találkozott. Egyrészről furcsa volt, hogy ilyen nagy létszámmal voltunk idegenben, másrészről, hogy nyolc forduló után győztes mérkőzésről kell nyilatkoznom! Örülök azért, hogy nem jött be a tippem. Az elég sok kialakított helyzetből, még, ha egy góllal is, de nyertünk! Elég nehéz volt a sok eső miatt elázott pályán játszani! Sok sikert a sportszerű tari csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: