2024.04.22.

Alsóházi csatát nyert meg a Tar

Mátraverebélyben gyűjtött pontokat Percze Ferenc brigádja.

Szombaton a Tart fogadta a Mátraverebély a vármegyei másodosztály tizenhatodik fordulójában. Jobban kezdtek a vendégek, az első félidő derekán jött is a gól, majd még a szünet előtt még kétszer beköszöntek. A második felvonásra felébredtek a házigazdák, a játékrész felénél szépítettek, de közelebb férkőzni meglévő helyzeteik ellenére sem tudtak. Végül elégnek bizonyult a látogatók számára a korábban megszerzett előny és három egyre nyertek.

Vármegyei II. osztály, 16. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Tari SZE 1-3 (0-3)

Vezette: Homoki G. (Hegedűs M., Szemesi Zs.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre – Dorozsin, Szabó S., Végh, Sáfrány (Varga Zs., 68.) – Jakubovics (Szolnoki, 80.), Csépány (Kovács Zs., 46.), Verebélyi B. (Kéri, 80.), Deák (Szepesi, 60.) – Balázs Á., Kovács J. Vezetőedző: Verebélyi László.

Tari SZE: Nagy I. – Racskó, Sándor T., Sisák (Holtner R., 87.), Nagy Z. – Árminiczki, Molnár, Kovács B., Kutka (Petrovics, 80.) – Figura (Grexa, 62.), Nyerges (Gortva, 70.). Vezetőedző: Percze Ferenc.

Sárga lap: Sáfrány, Kovács Zs., ill. Figura, Sándor T.

Piros lap: Balázs Á. (92., Mátraverebély-Szentkút SE)

Gól: Kovács J. (65.), ill. Nyerges (27., 32.), Figura (42.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Verebélyi László:Az első félidőben egyéni hibáknak és figyelmetlenségnek köszönhetően komoly hátrányt szedtünk össze, amit a második játékrészben a jelentős mezőnyfölényünk ellenére sem tudtunk már javítani, így csupán a szépítésre futotta. Gratulálok a tari csapatnak és sok sikert nekik a folytatásban!

Percze Ferenc: Megérdemelten sikerült elhozni a három pontot a sereghajtók rangadójáról. A mérkőzés első félidejében a csapatunk akarat érvényesült a pályán, ami a rúgott gólokban is megmutatkozott. A második félidőben a hazaiak változtattak a taktikájukon, ami váratlanul ért minket, így síkerült is szépíteniük. Az ellenfelünk húzása, valamint a kisebb sérülések miatt átszerveztük a taktikánkat, amivel újra kiegyenlített lett a játék és maradt az egy hármas eredmény. Gratulálok az amúgy csupaszívvel játszó ellenfél edzőjének és csapatának!

A bajnokság állása: