2024.05.04.

Nagy csatát húzott be a Talent

A közvetlen riválisnak számító Eger ellen győzött az Ipoly-parti futsal csapat.

Közvetlen riválist fogadott legutóbbi fellépésén a férfi futsal NB III-ban szereplő Talent 2019 SE együttese. A GARVITTAX-Hollywood elleni csörte, végül hazai sikerrel zárult. Nagy küzdelemben, egy gólokban bővelkedő összecsapást tudott megnyerni Naszály Aladár alakulata. Lássuk a részleteket!

Heves vármegyei szervezésű férfi futsal NB III Északi-csoport, 14. forduló:

Talent 2019 SE-GARVITTAX-Hollywood 6-5 (3-2)

Balassagyarmat, Városi Sportcsarnok, Vezette: Varga P. B., Dobsonyi L. (Homoki G.)

Talent 2019 SE: Kárász – Dávid M., Lavkó, Mátyás P., Hugyecz. Cserék: Tóth R., Pistyúr D., Griffaton, Nyírjei, Brezovszki. Vezetőedző: Naszály Aladár.

GARVITTAX-Hollywood: Balogh – Suha, Besenyei, Füzik, Jakab. Cserék: Szeles, Lakó, Kecskeméti.

Sárga lap: Kárász, Dávid M., ill. Suha, Lakó, Füzik

Gól: Pistyúr D. (8.), Hugyecz (10.), Nyírjei (16., 37.), Mátyás P. (24.), Brezovszki (36.), ill. Besenyei (13., 19., 26.), Lakó (25.), Jakab (32.)

Naszály Aladár:Újabb rangadót játszottunk, ezúttal egy rivális csapattal, akikkel a dobogóért vívunk versenyfutást!  Ha ironikusan fogalmaznék, azt mondanám, hogy semmi különös nem történt, csak a mostanság megszokott mederben játszottuk le az aktuális mérkőzésünket. Persze ettől sokkal, de sokkal több történt a rangadón, amin a közönség biztosan jól szórakozott! Csapatunk a mai mérkőzésen helyenként nagyszerű játékot mutatott be, néhol pedig érthetetlen könnyelműségek és fegyelmezetlenségek is jellemezték a játékunkat. A mérkőzésen többször is kétgólos előnyünk volt, ami után érthetetlen dolgokat tudtunk csinálni, így nem az történt, hogy végleg a kezünkben tartva eldöntöttük volna a rangadót, hanem mindig közel engedtük magunkhoz az amúgy is veszélyes vendégeket, akik a hajrához közeledve még a vezetést is átvették. Persze a csapat karakterét mutatja, hogy ekkor ismét rákapcsoltunk, megvillantunk néhányan és sok helyzetet kialakítva megnyertük a mérkőzést, ezzel életben tartva a csapat dobogós reményeit. Gratulálunk a srácoknak!