2024.06.23.

Könnyed sikert aratott a Tar

Simán kikapott a Karancsalja.

Vármegyei II. osztály, 24. forduló:

Tari SZE-Karancsaljai MSE 5-0 (2-0)

Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Gyetvai B.)

Tari SZE: Nagy I. – Nagy Z., Racskó, Gortva (Holtner R., 72.), Vincze – Figura (Grexa, 62.), Árminiczki, Kutka (Pintér, 58.), Kelemen (Bangó, 56.) – Nagy G., Nyerges. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Bába, Henglár, Dienes Gergely, Dienes Gábor (Lantos, 66.) – Mede, Sásdi, Bolyós B., Gordos (Hegedűs, 46.) – Lehoczki, Máté B. (Csicsman, 46.). Játékos-edző: Csicsman Tamás.

Gól: Figura (4.), Figura (34., 46., 83.), Nagy I. (73.)

Percze Ferenc: Sikerült győzelmet aratni a sereghajtók rangadóján, ami szinte hatpontos mérkőzéssel volt egyenértékű. A meccset az elejétől a végéig mi domináltuk, amit már a negyedik percben megszerezett vezetésünk is jól mutat. Pozitívan kell értékelni, hogy végre sikerült a támadásaink egy részét góllal befejezni, illetve a cseréink is jól szálltak be a találkozóba, ami önbizalmat adott és adhat a további mérkőzések során. Amit ki kell emelnem a gólok közül, az Nyerges Máté szabadrúgás találata. Úgy huszonöt méterről kilőtte a felső kapufát, amiről a földre, majd arra visszapattanva került a labda a hálóba. Sajnálom, hogy ezt a gólt nem rögzítették, mert bődületes találat volt, amit sokáig lehetne mutogatni a foci szerelmeseinek. Szerintem mindkét csapat elégedett lehet a játékvezetői hármas jó teljesítményével, a kezükben tartották az amúgy kevés szabálytalansággal tarkított találkozót. További sok sikert kívánok az ellenfél csapatának és edzőjének, illetve minden elismerésem az övék, mivel eredménytől függetlenül az utolsó percig végig hajtották a mérkőzést.

Csicsman Tamás: Gyenge játékkal, megérdemelt vereséget szenvedtünk.

Az aktuális állás: