2024.06.23.

Parádés fordítással nyert a Rimóc

Hiába vezetett két góllal, pont nélkül maradt a Varsány.

Vármegyei II. osztály, 24. forduló:

Rimóci SE-Varsány SE 3-2 (0-1)

Vezette: Dobsonyi L. (Hegedűs M., Kürtössy O.)

Rimóci SE: Janusek – Rácz Sz., Fábián, Csizmadia (Szoldatics D., 71.), Baranyi S. – Bangó Renátó, Rácz I., Kis I., Bangó B. – Mócsány P., Bangó Rómeó. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Varsány SE: Baráth – Havasi, Rigó R., Mlinkó (Friskó, 82.), Rácz N. – Báránkó, Király T., Sárközi (Király Sz., 46.), Unyi (Lehoczki, 67.) – Sámuel, Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Rácz I., Bangó B., ill. Király T., Mlinkó, Kiss Á.

Piros lap: Baráth (87., Varsány SE)

Gól: Bangó Rómeó (75.), Mócsány P. (80.), Bangó B. (91.), ill. Sámuel (44.), Unyi (61.)

Fábián Róbert: Azt kaptam a mérkőzéstől, amit vártam, egy lelkes csapattal találkoztunk, és ez a meccs igazi szomszédvári rangadónak bizonyult. A mérkőzést mi kezdtük jobban, volt egy tizenöt-húsz jó percünk, aztán a Varsány játszott jobban a félidőig. Ráadásul úgy mentünk szünetre, hogy gólpassszal ajándékoztam meg Sámuel Gergőt. A második játékrész elején egy szépségdíjas találattal már kettőre növelték góljaik számát, ezzel még rosszabb helyzetbe kerülünk, de hála istennek, meg tudtuk fordítani a mérkőzést és be tudtuk gyűjteni a három pontot! Köszönöm a csapatnak a hozzáállást. A Varsánynak pedig pontokban sikeresebb folytatást kívánok erre a két mérkőzésre!

Báránkó Gábor: Jobban kezdtek a hazaiak, ők támadtak és az ö akaratuk érvényesült. Aztán az első felidő vége jobban nekünk állt, és vezetést tudtunk szerezni. Szünet után is talán mi akartunk jobban és sikerült növelni előnyüket. Szerencsére a kapusunk nagyon jól teljesített, ezért sokáig életben tartotta a csapatot. Aztán jöttek olyan ítéletek, amik megváltoztattak mindent, ez nekünk kettő pontba került, és a végén még azt a maradék egy pontot sem tudtuk megtartani, amiben már mi voltunk a hibásak! Tovább nem részletezném az utolsó tizenöt percet! Elég visszaélés volt a csapatnak, egyes hazai szurkolók véleménye! Nekünk nem oszt, nem szoroz már az eredmény! Pozitívum a csapatnak, hogy egy jó erőben lévő rimóci csapat ellen végig partiban voltunk. Ebből kell építkezni és erre lehet alapozni, hogy így is tudunk játszani, de talán sosem a játékkal volt a baj, inkább az akarattal! Sok sikert a Rimóc csapatának, érjék el céljaikat a bajnokságban!

Az aktuális állás: