2024.05.29.

Vendégként gyarapította győzelmei számát a Szügy

Nem tudott rácáfolni a papírformára a Szügy.

Múlt vasárnap Varsányban tette tiszteletét a Szügy a vármegyei második vonal tizennyolcadik körében. Bár már a meccs elején is fölényben voltak a vendégek, fél órának el kellett telnie, amíg megszerezték a vezetést. Nem igazán tudtak megújulni a házigazdák, ettől függetlenül viszont sokáig nyílt maradt a meccs. A hajrához érve aztán megint beköszöntek a látogatók, akik végül kettő nullra nyertek.

Vármegyei II. osztály, 18. forduló:

Varsány SE-Szügy SE 0-2 (0-1)

Vezette: Varga F. (Szász K., Nagy F. Zs.)

Varsány SE: Baráth – Rácz N. (Bakó, 54.), Mlinkó (Király Sz., 52.), Rigó R. (Friskó, 78.), Csizmadia – Báránkó, Király T., Rigó B., Unyi (Takács R., 78.) – Kiss Á., Sámuel. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Szügy SE: Oláh M. – Venczel, Szilágyi, Saár – Brezovszki, Mindszenty, Zólyomi (Kreuch, 38.), Bozsó – Jónás (Reznyik, 81.), Berki A., Hugyecz. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Mlinkó, Kiss Á.

Gól: Zólyomi (31.), Mindszenty (82.)

Báránkó Gábor: Először is, elnézést kérek azoktól a szurkolóktól, akik a Varsánynak jöttek ki szurkolni, mert ez szégyen és gyalázat volt! Aki csak az eredményt látja, lehet, azt hiszi, hülye vagyok! Abszolút nem azt csináltuk, de szinte senki, mint amit kértem! Sem a védelem, sem a középpálya, sem a támadósor! Örüljünk neki, hogy nem egy hatalmas zakóval mentünk a szünetre. Szerencsére csak egy góllal vezetett az ellenfél. A második félidőben sem volt jobb teljesítmény, csak azt hittük! A vendégcsapat vett visszább a lendületből, ezért látszott csak így! Ha lett volna igazi helyzetünk, talán lehetett volna egy-egy is! De szinte nagy helyzetet nem is tudunk kialakítani. Jogos vendégsiker született, én összeteszem a két kezem, hogy emelt fővel jöhettünk le a kilencven perc után, mert lehetett volna nagyon csúfos is. Ezt a hétvégét nagyon gyorsan el akarom felejteni! Gratulálok a vendégcsapatnak, sok sikert nekik a folytatásban! A bírói trió nagyon korrektül tette a dolgát! Ettől már csak jobb teljesítmény jöhet a hétvégén!

Koplányi Örs: Nem kommentálom a mérkőzést… További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: