2024.05.29.

Csapata legjobbjaként duplázva vezette győzelem csapatát az Érsekvadkert ellen fontos rangadót nyerő Silver Tüzép-Karancslapujtő játékosa.

Az elmúlt félévek során már megszokhatták olvasóink, hogy szerkesztőségünk minden, a Vármegyei I. osztályban lejátszott fordulót követően megválasztja az adott hétvége legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A 2023/2024-es szezon huszonegyedik köre után a Silver Tüzép-Karancslapujtő védője, Tóth Olivér mellett döntöttünk, aki együttese legjobbjaként duplázva segítette hozzá csapatát az Érsekvadkert elleni kettő egyes sikerhez. Most pedig jöjjön a jó formában lévő labdarúgóval készült interjúnk!

– Hogyan látta a legutóbbi bajnokit?

– Az egész csapat nagyon koncentrált volt végig – mondta Tóth Olivér. Ez a első félidőn meg is látszódott, igaz, a második félidőre már kicsit elfáradt a csapat, de próbáltuk megtartani az eredményt, ami szerencsére a jó felkészülés miatt sikerült is.

– Időközben kedden egy újabb siker következett a Vármegyei Kupában, ugyanis a Mohora elleni győzelemnek köszönhetően, kijutottak az országos főtáblára. Nem mellesleg, ön szerezte a mindent eldöntő találatot…

– Nagyon jó érzéssel töltött el ez a két mérkőzés, örülök, hogy hozzá tudtam adni a csapat sikeréhez. Remélem, a közeljövőben is így tudok segíteni a csapatnak, és együtt tudunk minden meccsnek örülni.

– Kár tagadni, hogy mostanában bombaformában futballozik…

– Az edzéseken próbálom kihozni magamból a maximumot, aminek meglett az eredménye!

– Szépen lassan a bajnoki cím is egyre közelebb és közelebb kerül a csapat számára.

– Bízom benne, folytatjuk az eddigi sikereinket, és ott leszünk az első helyen, amire meg is van az esélyünk!

– Jelenleg egyébként mennyire érzi már biztosnak az aranyérmet?

– A bajnoki cím felé elég jó irányban haladunk, de nem szabad elbíznunk magunkat. Minden meccsen megpróbáljunk száztíz százalékon teljesíteni!

– Szombaton a sereghajtó Bátonyterenyét fogadják, papíron egy újabb biztos győzelem reményében.

– A bátonyi csapatot nem szabad lebecsülnünk, mert kellemetlen ellenfél lehet, és tartogathatnak meglepetéseket, viszont bízunk magunkban és nyerni szeretnénk!

Fotó: Nogradex.