2024.04.18.

A 94. percben lőtt góllal tudott nyerni a Szügy

Viharossá tett meccs végén kapott ki a Mihálygerge.

Szombaton Mihálygergén volt jelenése a Szügynek a vármegyei másodosztály tizenkettedik körében. Kiegyenlített mederben indult a meccs, felvették a kesztyűt a méltó riválisnak bizonyuló hazaiak. Mindkét oldalon akadtak lehetőségek, végül a látogatók tudtak előnyhöz jutni a szünet előtt. A második etap elején egy büntető által nőtt a különbség, de nem adták fel az időközben egy piros lap miatt emberfórba kerülő házigazdák, tizenegyesből szépítettek. Az utolsó percekben egy öngólnak köszönhetően már egál volt a csörte, majd egy újabb kiállítás következtében egyenlővé vált a csapatok létszáma. Már-már úgy nézett ki, pontosztozkodással zárul az ütközet, amikor az utolsó utáni pillanatokban a duplázó Berki három kettes sikerhez segítette a címvédőt. A mérkőzésen hemzsegtek a lapok, megint egy mezei bajnokiból lett furcsa kártyaparti, helyszíni beszámolók szerint, nem igazán indokoltan, valószínűleg még Rodolfo is csak pislogott volna…

Vármegyei II. osztály, 12. forduló:

Mihálygerge SE-Szügy SE 2-3 (0-1)

Vezette: Varga P. B. (Horváth S.)

Mihálygerge SE: Bíró – Dienes A., Csonka (Puszta, 88.), Bacsa (Rácz P., 46.)(Kiss K., 77.)(Langa, 85.), Harai – Zsély, Budveszel, Lantos, Oláh T. – Spala. Czigler. Játékos-edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Szügy SE: Rónási – Gaál, Szilágyi, Hodászi (Koplányi V., 79.) – Mindszenty (Jónás, 46.), Tátrai (Bozsó, 88.), Saár, Rutai, Brezovszki – Hugyecz, Berki A. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Zsély D., Bíró, Harai, Dienes A., Zombori, Kiss K., Spala, Oláh T., ill. Hugyecz

Piros lap: Czigler (91., Mihálygerge SE), ill. Brezovszki (62., Szügy SE)

Gól: Zsély  D. (78.), Gaál (89., öngól), ill. Tátrai (35.), Berki (58., 94.)

Jók: az egész csapat, ill. Berki, Hugyecz, Rónási, Brezovszki

Zsély Dániel: – Aki megnézi a mérkőzés jegyzőkönyvét, azt hiheti, hogy egy durva mérkőzés volt, holott ez mind abból fakadt, hogy a játékvezető nem korrekt módon tette a dolgát, én úgy gondolom. Jó csapat a Szügy, de nem hiszem, hogy ilyen segítségre szorulnának. A meccsről annyit, hogy szerintem győzelmet szalasztottunk el, nagyobb helyzeteink voltak, kapufát rúgtunk. Ebben a találkozóban is több volt, kétgólos hátrányból álltunk fel, de a végén egy nagyon véleményes lesgólt kaptunk. Sok sikert a Szügynek!

Koplányi Örs: – Köszönjük Dósa Lacinak a vendéglátást a mérkőzés után, nagyon jól esett a csapatnak! További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: