2024.06.13.

Hét gólig jutott vendégként a Szügy

Nem sok esélye volt a simán kikapó Mátraverebélynek.

Múlt szombaton Mátraverebélyben tette tiszteletét a Szügy a vármegyei második vonal huszonegyedik körében. Nem sok kétséget hagytak a támadólag fellépő vendégek, akik három szerzett góljukkal valamivel több, mint fél óra alatt eldöntötték a meccset. Ugyan a szünet előtt érkezett a szépítés, a második felvonást újabb találattal indította az éllovas. Ezt követően megrángatták az oroszlán bajuszát a kétszer is eredményes, így felzárkózó hazaiak, hamar le lett azonban újra hűtve a kedvük. Megrázták magukat a szügyiek, akik még háromszor mattolták ellenfelüket. Hodászi triplázott. Végül hét háromra nyert Koplányi Örs legénysége.

Megyei II. osztály, 21. forduló:

Mátraverebély-Szentkút SE-Szügy SE 3-7 (1-3)

Vezette: Varga P. B. (Szász K., Reviczki J.)

Mátraverebély-Szentkút SE: Petre (Mészáros, 82.) – Dorozsin, Szabó S., Végh (Kovács Zs., 76.), Kiss D. – Csohány, Kelemen (Molnár, 54.), Pál-Balázs (Verebélyi B., 46.), Kovács J. – Balázs Á. – Nyerges. Játékos-edző: Pál-Balázs Tamás.

Szügy SE: Kakuja – Szilágyi, Gaál (Koplányi, 84.), Földvári – Brezovszki, Pintér, Mohácsi, Rutai, Mindszenty – Hodászi (Gubó, 76.), Hugyecz. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Balázs Á., ill. Mohácsi

Piros lap: Nyerges (75., Mátraverebély-Szentkút SE)

Gól: Kovács J. (41., 54.), Balázs Á. (57.), ill. Hugyecz (20.), Hodászi (29., 32., 60.), Pintér (48.), Brezovszki (64.), Mindszenty (72.)

Jók: senki, ill. Hodászi, Pintér, Brezovszki, Mindszenty, Hugyecz, Kakuja

Pál-Balázs Tamás: – Gyakorlatilag katasztrófa volt, amit az egész meccsen műveltünk, és ilyen arányban is teljesen megérdemelt vendéggyőzelem született. Borzasztó egyéni teljesítmények színesítették a játékunkat, emellett megint izgulhatunk, hogy az eltiltások és sérülések miatt leszünk-e tizenegyen a következő meccsre. A szügyieknek gratulálok a győzelemhez, messze a legjobb csapat az osztályban, úgyhogy kívánom, érjék el céljaikat!

Koplányi Örs: – Minden téren nagyon jól sikerült a hétvége, ahhoz képest, hogy pénteken még velem voltunk tizenegyen. Amit elterveztünk, nagy mértékben véghez is vittük. Két elkerülhető gólt kaptunk, a elsőhöz meg jó nagy segítség kaptak. A támadójátékunk parádésra sikerült. „Pinyő” és „Moha” tanárian vezényelt, „Kicsi” „féktelenül” szerezte a labdákat, „Hodi” szétzilálta az egész védelmet, a három Talent szebbnél szebb támadásokat vezetett és lőttek belőle gólokat. Kakuja meg védett, Ákos pedig csinált egy pár cselt. „Sziszka” kiosztott pár asszisztot hátulról, meg majdnem egy wellness-hétvégét, csak „Pinyő” nem bólintott rá. Gaál olyan volt, mint a beton, nem tudták átjátszani, kivéve egyszer, de akkor együtt voltak Ákossal. Gubó meg a szuper cserénk, mindig jól száll be. További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: