2024.06.14.

Nem unatkozott hétvégén a Szügy

Előbb a határon túl játszott edzőmecset a vármegyei másodosztály címvédője, majd másnap továbbjutott régiónk kupasorozatában örülhetett Koplányi Örs együttese.

Mozgalmas hétvégén van túl a Szügy gárdája. Előbb szombaton a szlovák hatodik ligás Ipolybalognál szenvedett vereséget edzőmeccsen Koplányi Örs brigádja, majd másnap a Vármegyei Kupa nyitányán Kétbodonyban nyert négy góllal régiónk második vonalának regnáló bajnoka. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzés:

TJ Ipolybalog-Szügy SE 4-1 (2-0)

Szügy SE: Tresó – Varga, Hodászi, Brezovszki – Mindszenty, Mohácsi, Pintér, Mócán, Hugyecz – Zólyomi, Kakuja. Csereként léptek pályára: Reznyik, Stolcz, Kreuch, Koplányi. Játékos-edző: Koplányi Örs.

Gól: Mindszenty

Koplányi Örs:Jó túra volt Ipolybalogra! Olyan terhelést kapott a csapat, hogy muszáj volt két felé szedni a keretet! Pénteken este és szombaton reggel is kemény edzés kaptak a fiúk! A délutáni mérkőzés olyan intenzitással ment végig, hogy ilyen a bajnokságban biztos nem lesz, a fiatalok és az öreg rókák jól vették fel az iramot és bírták is végig. Sok helyzet volt mindkét oldalon, de a fegyelmezettlenségünket kegyetlenül kihasználták a hazaiak. Köszönjük a szíves vendéglátást, visszavárjuk a határon túli sportbarátokat!

Nógrád Vármegyei Kupa, 1. forduló:

Kétbodony SE-Szügy SE 0-4 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Pál A.)

Kétbodony SE: Rados – Kertész (Nagy J., 59.), Szorcsik, Tóth J., Boros – Valusz, Jele, Nagy B., Takács B. – Lőrincz, Kacsári. Edző: Bartyik Róbert.

Szügy SE: Tresó – Ágner, Szilágyi, Földvári (Koplányi, 81.) – Brezovszki, Mindszenty, Saár, Rutai, Hugyecz – Rónási (Reznyik, 63.), Jónás. (Hodászi, 63.). Játékos-edző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Nagy B., Jele

Gól: Rónási (32.), Hugyecz (52., 63., 72.)

Bartyik Róbert:Nem mi voltunk az esélyesei a találkozónak, ebben a mederben is folyt a mérkőzés. Próbáltunk védekezni és minél tovább őrizni a kapunkat, de dicséret illeti a fiúkat, ami tőlük telt, megtették, ez most ennyire volt elég. Gratulálok „Öcsinek” és csapatának! Nekünk pedig van miből építkezni, meglátjuk, mire leszünk képesek a bajnokságban.

Koplányi Örs: – Nagyon sportszerű és szimpatikus csapat ellen sikerült érvényre juttatnunk a papírformát. A minimális célt teljesítettünk, továbbjutottunk. Most már minden játékos megkapta a terhelést, jónak mondható a felkészülés, de még van hova fejlődni! Köszönjük a vendéglátást, a harmadik félidőt a ‘Bodony nyerte! Azért Filiczki Jani barátunk nagyon hiányzott mind a három félidőben! További sok sikert a bajnokságban a Kétbodonynak!