2024.06.23.

Tízig számolt kezdésképpen a Szügy

Kijózanító pofonba szaladt bele a Nagylóc.

Szombaton az újonc Nagylócot fogadta a címvédő Szügy a vármegyei második vonal 2023/2024-es startján. Fél órán keresztül tudták tartani magukat a vendégek, majd miután gólt kaptak, még a szünet előtt két újabb találattal rukkoltak elő a házigazdák. Egy darabig a második felvonásban is le tudták húzni a rolót a látogatók, az idő előrehaladtával viszont egyre inkább simábbá vált a meccs. Ennek az lett a vége, hogy tíz nullás sikerre tettek szert a hazaiak. Hugyecz és Berki triplázott, míg Brezovszki, Rónási, Tátrai, illetve Jónás egy-egy alkalommal köszönt be. Nagy mélyütést szedett be kezdésképpen a másik oldal.

Vármegyei II. osztály, 1. forduló:

Szügy SE-Nagylóc SE 10-0 (3-0)

Vezette: Zsélyi Cs. (Péter Cs., Istvanovszki A.)

Szügy SE: Dombovári Á. – Venczel (Varga Á., 46.), Gaál, Hodászi (Dombóvári K., 46.) – Brezovszki (Jónás, 62.), Saár, Rutai, Bozsó (Tátrai, 46.) – Hugyecz, Kakuja, Rónási (Berki A., 57.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Nagylóc SE: Berki D. – Rácz N., Csík Cs., Kökény (Varga B., 46.), Oláh K. – Medgyesi, Csík D. (Jurecska, 89.), Csík R., Makó J. – Oláh Roland (Oláh D., 67.), Oláh Á. Játékos-edző: Oláh Roland.

Sárga lap: Oláh K.

Gól: Brezovszki (32.), Rónási (38.), Hugyecz (43., 66., 88.), Tátrai (69.), Berki A. (75., 84., 89.), Jónás (90.)

Jók: Saár, Gaál, Rutai, ill. senki

 

Koplányi Örs: Jól előkészített pályán, remek időben kezdhettük meg az idei szezont. Nagyon pontatlanul, enerváltan játszottunk, főleg az első félidőben. A támadó harmadban rendre rossz döntéseket hoztunk, csoda, hogy még ennyi gólt tudtunk szerezni, úgyhogy ezekben nagyot kell fejlődni, ha el akarjuk érni céljainkat! További sok sikert a Nagylócnak! Az eredményeket elnézve, ismét „színvonalas” bajnokság elé nézünk. Egy-két csapat biztos vissza fog lépni!

Oláh Roland: – Csapatunk megalakulása óta megkaptuk az első pofont. Úgy gondoljuk, kellett ez a nagy verés, hogy kicsit másképp álljunk a következő mérkőzésekhez! Amúgy nem mondanám, hogy jó csapat a Szügy, azt hittem, jobb! Simán jók lettünk volna legalább egy ikszre, ha az első félidőben nincs az a három nagy hiba…