2024.07.21.

Egy félidő alatt döntött a Szügy

Sima vereséget szenvedett a Karancslapujtő II.

Múlt szombaton a Karancslapujtő második számú csapatát fogadta a Szügy a vármegyei második vonal tizenhetedik körében. Nagyobb elánnal kezdtek a házigazdák, akik húsz perc alatt kétszer is betaláltak. Előbb Kakuja, majd Mindszenty ért el gólt. Bár próbálkoztak a látogatók is, ekkor még eredménytelenül. Éppen a szünet előtt gyakorlatilag minden eldőlt, amikor Tátrai rezgette meg a hálót. A második etapban csordogált a meccs, a hajrához érve Cseh szépített. Az utolsó szó a hazaiaké volt, egészen pontosan Szilveszteré, aki kialakította az övéi sima, négy egy sikerét jelentő végkifejletet.

Megyei II. osztály, 17. forduló:

Szügy SE-Karancslapujtő KSE II 4-1 (3-0)

Vezette: Varga F. (Kürtössy O., Horváth B.)

Szügy SE: Tresó – Ágner, Szilágyi, Gaál (Dombóvári, 75.), Hodászi (Földvári, 60.) – Mindszenty, Jele (Szilveszter B., 60.), Tátrai (Saár, 80.)(Gubó, 85.), Rutai – Hugyecz, Kakuja. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Karancslapujtő KSE: Hepp – Gordos (Tóth P., 46.), Cseh, Laczkó (Oláh H., 75.), Bozó – Béres (Fenes, 46.), Sánta, Botos, Susán – Várbogyai, Banka K. (Lavaj, 46.)(Lelovics, 88.). Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Laczkó, ill. Sánta

Gól: Kakuja (17.), Mindszenty (20.), Tátrai (45.), Szilveszter B. (86.), ill. Cseh (73.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Koplányi Örs: – Ez van, ha egy kapus véd és nem én! Az első félidőben nagyon jól játszottunk, egy jó szabadrúgásgóllal vezetést szereztünk. A második és harmadik gólt parádés támadást vezetve szereztük, ahogy az a nagy könyvben meg van írva! A második félidőben nagyon leültünk, ehhez a nagy szél is hozzájárult, de szerintem így sem forgott veszélyben a győzelmünk és még egy szép kontratámadásból a végén gólt szereztünk. Hugyecz Marci kiosztott három olyan asszisztot, hogy NB-s szinten is megirigyelnék, de ez összes játékosom fegyelmezett, jó játékot mutatott be, és a cserék ismét jól szálltak be, nagyban hozzájárultak a magabiztos győzelemhez! Andi, köszönjük, nélküled nem sikerült volna! További sok sikert a Karancslapujtőnek!

Szőrös Krisztián: Ismét egy nehéz dolog erről valamit is mondani. Mint tudtuk, egy ebben az osztályban kimagasló eredményeket nyújtó ellenfélhez látogatunk. Így a meccs után el is tudom mondani, beigazolódott, miért is vannak ott, ahol. Igazából, mi egész héten készültünk, hogy milyen taktikával kellene játszanunk, hogy kellene kicsit pontosítani a támadásvezetéseket. Itt is kettős érzéseim vannak, mert ugyanis a kapu elő odaértünk, de sajnos, amikor négyszer vagyunk a kapussal szemben, mégsem tudunk gólt rúgni, akkor nem nagyon lehet eredményességet várni. Ez mondjuk nem vesz el semmi érdemet a Szügytől. Úgy gondolom, ebben mindenféleképpen fejlődnünk kell. Ami szombaton nem fért bele, mások ellen igen, hogy ziccerek sokaságát hagyjuk ki. Ezt a Szügy kegyetlenül kihasználta. Szeretném megköszönni az ellenfélnek a sportszerű játékot, és azt, hogy egy ilyen jó pályán játszhattunk, egy ilyen jó csapattal! Köszönjük a vendéglátást, ez volt az első meccs, ahol megvendégeltek minket! Remélem, játékosuk nem súlyosan sérült meg, neki mielőbbi felépülést szeretnék kívánni! Kívánom, nyerjék meg a bajnokságot! Szerintem teljes mértékben kimondható, hogy a Szügy lesz ennek az osztálynak a bajnoka!

A bajnokság aktuális állása: