2024.07.19.

Hat gólig jutott a kupában a Rimóc

Hamar eldőlt a Felsőtold sorsa.

Múlt szombaton az előttünk álló idényt régiónk harmadik vonalának Keleti-csoportjában megkezdő Felsőtoldnál tette tiszteletét a nyáron egy osztállyal feljebb lépő Rimóc a Vármegyei Kupa nyitókörében. Semmit sem bíztak a véletlenre a látogatók, az első félidő derekáig kétgólos előnyre tettek szert, majd még további két találattal rukkoltak elő a pihenőig. A szünet után csordogált a meccs, de azért még kétszer beköszöntek a vendégek, akik végül könnyed, hat nullás győzelmet értek el.

Nógrád Vármegyei Kupa, 1. forduló:

Felsőtoldi Cserhát TSE-Rimóc SE 0-6 (0-4)

Vezette: Urbán V. P. (Pál A., Pálinkás S.)

Felsőtoldi Cserhát TSE: Szőke – Imre Cs., Balázs S. (Borbély, 61.), Tőzsér, Imre D. – Nagy I. (Német, 46.), Molnár M., Hucskó (Ambrus, 49.), Váradi (Mosó, 28.) – Molnár Á., Szép (Harján, 55.). Játékos-edző: Nyirjei András.

Rimóc SE: Janusek – Csizmadia (Tótok, 46.), Tiszttartó, Fábián, Rácz Sz. (Bangó Rómeó, 46.) – Bangó B., Rácz I., Kis I., Kiss P. – Balázs L., Rácz A. (Czupkó, 66.). Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Molnár Á.

Gól: Rácz A. (13., 61.), Bangó B. (24., 41.), Balázs L. (31.), Balázs L. (69.)

Jók: Tőzsér, Balázs S., Hucskó, Imre D., ill. az egész csapat

Nyirjei András:Alakuló csapatunknak ez most kemény dió volt. Már az első félidőben eldőlt a meccs. A nagyarányú vereség ellenére voltak biztató jelek, így bízom benne, hogy hétről hétre jobb teljesítményt tudunk majd nyújtani. Gratulálok a Rimócnak, sok sikert nekik a folytatásban!

Fábián Róbert: – Eddig mindig tartottam a ‘toldi mérkőzésektől, mert többnyire nehézkesen sikerült nyernünk, de most teljesen másképp állt hozzá a csapat, nem lenézve az ellenfelet, alázattal a foci iránt, szívvel-lélekkel játszva sikerült egy könnyed győzelmet aratnunk. Sokpasszos játékunk gólokkal is párosult. Úgy látom, új játékosainknak is sikerült beilleszkedni a csapatba, aminek örülök! A megújult Felsőtoldnak sok sikert kívánok a bajnokságban!