2024.07.25.

Nagy győzelmet aratott a Mátraterenye

Pont nélkül maradt idegenben a Szügy.

Szombaton Mátraterenyén volt jelenése a Szügynek a vármegyei második vonal tizenötödik körében. Nagy lendülettel szálltak ringbe a lelkes házigazdák, nem volt egyszerű dolga a másik oldalnak. Az összecsapás harmadánál meg is szerezték a vezetést a hazaiak, Puporka talált be. Nem tudtak feltámadni a látogatók, ráadásul negyedóra telt el a szünet után, amikor ismét gólt kaptak, Nagy Norbert volt eredményes. Próbálkoztak még a vendégek, de csak a szépítésig jutottak, egyenlíteniük nem sikerült. Végül kettő egyre nyert Berki Aladár szép győzelmet arató legénysége.

Vármegyei II. osztály, 15. forduló:

Mátraterenye SE-Szügy SE 2-1 (1-0)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Menczel J., Reviczki J.)

Mátraterenye SE: Barkó – Sipkó Bálint (Nagy Sz., 62.), Hadusovszki, Bakos, Nagy Norbert – Kobolák, Pintér (Berki A., 90.), Rácz M., Budai K. – Sipkó Bence (Szalai, 72.), Puporka (Mező, 82.). Játékos-edző: Berki Aladár.

Szügy SE: Oláh M. – Ágner, Szilágyi (Venczel, 65.), Gaál, Koplányi V. – Bozsó, Mindszenty (Mócz, 46.), Mohácsi, Jónás (Zólyomi, 56.) – Berki A., Hugyecz. Vezetőedző: Koplányi Örs.

Sárga lap: Pintér, Puporka

Gól: Puporka (31.), Nagy Norbert (61.), ill. Zólyomi (66.)

Jók: Pintér (a mezőny legjobbja), az egész csapat, ill. Oláh M., Mohácsi, Venczel, Koplányi V., Zólyomi, Mócz

Berki Aladár: Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. Tudtuk a meccs előtt, hogy egy nagyon jó csapat ellen fogunk játszani, és ehhez megfelelő taktikát választva tudtuk őket felülmúlni. Négy-öt helyzetünkből kettőt gólra tudtunk váltani, ami elég volt a győzelemhez. Mindenki százötven százalékot nyújtott, és csapatként, egymást küzdve tudtunk nyerni. Pintér Norbert igazi csapatkapitányként, folyamatosan feltüzelve a csapatot, a mezőny legjobbjaként játszotta le a találkozót. Megyünk tovább, újabb nagyon nehéz mérkőzés vár ránk itthon. A Szügy csapatának további sok sikert kívánok a bajnokság hátralévő részére!

Koplányi Örs:A jobb hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot. A bajnokság elején az első öt hely volt a cél, de most már az ötödik-nyolcadik helyet kell megpróbálni elérni, viszont az is nagyon nehéz lesz! További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: