2024.07.19.

Tovább menetelt a Mátraterenye

Nem sok esélye volt a Rimócnak.

Szombaton a Rimócot fogadta a Mátraterenye a vármegyei második vonal tizenhatodik körében. Villámrajtot vettek a két perc alatt betaláló hazaiak, majd ezt követően is kézben tartották a meccset, a szünethez közeledve pedig tovább nőtt az előny. A második felvonás elején még két góllal rukkoltak elő az ismét jó napot kifogó házigazdák, végleg eldöntve mindent. A hajrában egy halovány szépítésig eljutottak a látogatók, de ennek már nem volt érdemi jelentősége. Sima, négy egyes sikert aratott Berki Aladár legénysége.

Vármegyei II. osztály, 16. forduló:

Mátraterenye SE-Rimóc SE 4-1 (2-0)

Vezette: Varga P. B. (Rácz D., Pásztor B. J.)

Mátraterenye SE: Barkó – Sipkó Bálint (Nagy Noel, 68.), Hadusovszki, Bakos, Nagy Norbert – Kobolák, Pintér (Szalai, 79.), Rácz M. (Fehér, 81.), Budai K. (Bocsó, 74.) – Puporka, Sipkó Bence (Mező, 77.). Játékos-edző: Berki Aladár.

Rimóc SE: Janusek – Kis I. (Tiszttartó, 68.), Fábián, Csizmadia (Czupkó, 79.), Baranyi S. – Bangó B., Rácz I., Mócsány P, Bangó Renátó – Bangó Rómeó, Balázs L. (Krivánszky, 68.). Játékos-edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Puporka, Budai K., ill. Mócsány P., Balázs L., Rácz I.., Bangó Rómeó

Gól: Puporka (2., 59.), Sipkó Bence (34.), Kobolák (55.), ill. Bangó B. (88.)

Jók: Nagy Norbert, Sipkó Bence (a mezőny legjobbjai), az egész csapat, ill. senki

Berki Aladár:Ismételten játszottunk otthon egy nagyon jó mérkőzést, amin megérdemelt győzelmet arattunk, még ilyen arányban is! Játékunkkal teljes mértékben elégedett vagyok. Helyzetkihasználásban lenne mit javítani, mert azért úgy gondolom, ha még ugyanennyi gólt rúgtunk volna, akkor is maradt volna ki helyzet, de ne legyünk telhetetlenek. Megnyertük a forduló mérkőzését! Remélem, hogy ezt a formát tudjuk még tartani, és a következő meccsekre is visszük magunkkal ezt a jó játékot! Csapatomnak gratulálok a győzelemhez! Mindenki nagyon odatette magát. Köszönöm a hozzáállást! A Rimóc egy nagyon jó csapat, további sok sikert kívánok nekik!

Fábián Róbert: Gyenge napot fogtunk ki. Ez mellett még akarat sem volt a csapatban, ellenfelünk mindenben felülmúlt minket. Így teljesen megérdemelt a hazai győzelem, amihez gratulálok nekik!

A bajnokság állása: