2024.05.26.

Meglepetésremivel jelentkezett a Nagylóc

Nem várt pontokat hullajtott a BSE.

Szombaton Nagylócon volt jelenése a BSE-nek a vármegyei másodosztály tizenegyedik fordulójában. Egyértelmű esélyesnek számítottak a vendégek, akik ettől függetlenül masszív ellenállással találták szembe magukat. Az első etap felénél azért meg tudták szerezni a vezetést a látogatók, de a második felvonás elején egalizáltak a mindent beleadó házigazdák. Kisvártatva a duplázó Sallói ismét a balassagyarmatiakat segítette előnyhöz, de a hazaiak nem adták fel, és a hajrában Oláh Áron jóvoltából kialakították a kettő kettes végeredményt. Meglepetés születetett. Bravúros döntetlent ért el a nagylóci alakulat.

Vármegyei II. osztály, 11. forduló:

Nagylóc SE-Balassagyarmati VSE 2-2 (0-1)

Vezette: Reviczki J. (Moravcsik D.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N. (Oláh Roland, 73.), Oláh B., Juhász I., Varga B. (Kökény B., 65.) – Oláh K., Csík D., Csík R., Oláh Richárd – Oláh Á., Kökény T. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Balassagyarmati VSE: Juhász K. – Bukta, Molnár, Soós-Valenta, Filip – Zachar, Berki J., Mátyás T., Varga Cs. – Géczy, Sallói. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Sárga lap: Oláh K., ill. Filip

Gól: Oláh B. (47.), Oláh Á. (81.), ill. Sallói (22., 53.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Oláh Roland: – Meg szeretném köszönni a csapatnak, hogy mindenki odatette magát legjobb tudása szerint! Szívvel-lélekkel küzdöttünk, így értékes pontot sikerült itthon tartanunk. Ez többek között annak köszönhető, hogy Martin visszatért a kapuba és nagyon nagy bravúrokat mutatott be. Áron is kulcsember volt, ahogy Rómeó és Bence is. Áron sérülten is megállja a helyét és rugdossa a gólokat, bicegve is tarthatatlan. Volt, hogy öt-hat embert fektetett le egyszerre. Korrekt játékvezetés volt, jó ítéletekkel. 

Mátyás Zsolt: – Gratulálok a csapatomnak a pontszerzéshez!

A bajnokság aktuális állása: