2024.05.26.

Nem jutott dűlőre a Mihálygerge és a Karancslapujtő II

Többször is hátrányból felállva tudtak egy pontot otthon tartani a házigazdák.

Szombaton a Karancslapujtő tartalékcsapatát fogadta a Mihálygerge a vármegyei másodosztály tizenegyedik fordulójában. Remekül indították a csörtét a vendégek, húsz perc sem telt el és már kettővel vezettek. Kisvártatva jött a szépítés, de hamarosan ismét gólt kaptak a hazaiak. A szünethez közeledve kétszer is betaláltak a házigazdák, játékos-edzőjük duplázott, így fej fej mellett fordultak a gárdák. A második etap elején gyorsan bevették a kaput a látogatók, Gerhát köszönt be újra. Ezt követően sem adták fel a mihálygergeiek, mentek előre, igyekezetük pedig a hajrában eredménnyel párosult, így négy négyes döntetlennel fejeződött be a változatos ütközet.

Vármegyei II. osztály, 11. forduló:

Mihálygerge SE-Karancslapujtő KSE II 4-4 (3-3)

Vezette: Varga P. B. (Sáfrány Sz. T.)

Mihálygerge SE: Bíró – Dienes A. (Rácz P., 62.), Bacsa, Csonka, Harai – Ruzsinszki (Oláh T., 46.), Zsély D., Lantos (Budveszel, 76.), Kovács B. (Zsély L., 62.) – Czigler,  Spala. Játékos-edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. – Susán, Cseh, Sánta, Béres – Oláh K., Putnoki, Banka K. (Bari, 46.), Fenes (Szőrös, 84.) – Oláh H. (Lavaj, 69.), Gerhát. Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Spala, Harai, ill. Gordos M.

Piros lap: Susán (91., Karancslapujtő KSE II)

Gól: Czigler (20.), Zsély D. (43., 45.), Oláh T. (77.), ill. Gerhát (12., 47.), Oláh H. (19.), Fenes (26.)

Jók: Bíró, Csonka, Harai, Czigler, Bacsa, Oláh T., ill. az egész csapat

Zsély Dániel: – Sok hiba és kevés mozgás jellemezte a játékunkat az első félidőben, a jól kontrázó vendégek veszélyesek voltak. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, helyzetekkel mindkét oldalon. Igazságos döntetlen született, ma nem érdemeltünk többet, egész mérkőzésen futottunk az eredmény után. Pozitívum, hogy mindig fel tudtunk állni, volt tartásunk, még ilyen rossz játékkal is. A ‘lapujtői csapatnak további sok sikert a folytatásban!

Szőrös Krisztián: – Ugye mi játszottuk a forduló mérkőzését, szerintem emiatt mindkét csapat kitett magáért, hogy ez a kis plusz a játékban is megmutatkozzon. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Rég tudtam már ilyet mondani, de megszereztük a vezetést, aztán kettővel is elmentünk. Ezután kaptunk egyet, amire rárúgtunk még egyet. Szóval elég jól sikerült kezdenünk és elég jól jól játszottunk az egész találkozón. Azt kaptuk az ellenféltől, amire számítottunk, egy masszív csapatot, amely tele van jó labdarúgókkal, akik ebben a másodosztályban szerintem jó játékosok. Szerintem egy sportszerű mérkőzésen, jogos eredmény született. Mihálygergéről elhozni egy pontot, a jelen állapotunkban nem rossz dolog. Gratulálok Zsély Dani barátomnak a sportszerű játékhoz, és kívánom, hogy érjék el a bajnokságban kitűzött céljaikat!

A bajnokság aktuális állása: