2024.06.14.

Férfias csatát húzott be a Karancslapujtő II

Egygólos küzdelem végén maradt alul a Varsány.

Múlt vasárnap a Varsányt fogadta a Karancslapujtő tartalék csapata a vármegyei második vonal tizennegyedik körében. Nagy csata és sok párharc jellemezte a meccset. Az első negyedóra után előnyhöz jutottak a házigazdák, Banka Kristóf talált be. Ezt követően a szünetig nem esett újabb gól, hiába próbálkoztak a felek. A második etap elejét megnyomták a látogatók, de nem tudtak válaszolni. Aztán szépen lassan lepergett a mérkőzésből hátralévő idő, az eredmény már nem változott. Egy nullra győztek a fontos pontokat begyűjtő hazaiak.

Megyei II. osztály, 14. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Varsány SE 1-0 (1-0)

Vezette: Nyerges K. (Menczel J., Zsélyi Cs.)

Karancslapujtő KSE II: Hepp – Susán, Cseh, Laczkó, Gordos – Béres (Fenes, 53.), Oláh D., Botos V. (Oláh H., 80.), Bozó – Várbogyai, Banka K. (Gehát, 60.). Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Varsány SE: Baráth – Csizmadia, Király, Takács R. (Bakó, 46.), Mlinkó – Havasi, Hegedűs, Takács G., Báránkó – Szabó B., Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Gordos, ill. Hegedűs

Gól: Banka K. (17.)

Jók: Cseh (a mezőny legjobbja), Hepp, Bozó, ill. Mlinkó, Csizmadia, Takács G., Havasi

Szőrös Krisztián: Felülmúlta a várakozásaimat az első nagycsapat melletti szereplésem. Egy igen kemény, jól játszó ellenféllel találkoztunk. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy elég magunk alatt teljesítettünk, főleg a támadó harmadban. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de nem tudtuk gólra váltani azokat. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz a sportszerű vendégeknek, érjék el a kitűzött célokat!

Báránkó Gábor: Egy nagyon jó erőt képviselő csapathoz utazunk. Az első félidőben meg is mutatták, hogy mire is képesek, de nem okoztak nekem nagy meglepetést, mert tudtam, hogy egy jó csapat fog minket fogadni hazai pályán. Többet birtokolták a labdát, erős középpályásaik harcra hívtak fel minket, ahol igazi küzdelem volt sokszor a labdáért. Egy pontrúgás után egy lecsorgó labdából sikerült nekik megszerezniük a vezetést. A második félidőben mintha picit alább hagytak volna a hazaiak a kezdés után, volt egy nagyon jó húsz percünk, ahol nagy nyomást helyeztünk rájuk, egyszer sikerült kapussal szembe kerülni, de nem tudtuk elgurítani mellette a labdát. A nyomás nem csendesett, de a tizenhatos vonalában mintha falnak mentünk volna és esélyünk nem volt a gólszerzésre. A végén teljesen kitámadtunk, a pálya szinte kettészakadt, meg is kontráztak minket egy párszor. Volt, hogy szerencsére ők hoztak rossz döntést, de olyan is volt, amikor kivédekeztük. Kudarcot nem vallottunk, hiszen egy nagyon jó csapattal szemben maradtunk most alul. Úgy érzem, az egy pontot megérdemeltük volna, de ez most nem jött össze. Korrekt játékvezetés mellett, emelet fővel megyünk tovább! Gratulálok a hazai csapatnak, sok sikert nekik a folytatásban!

A bajnokság aktuális állása: