2024.06.13.

Simán hozta a kötelezőt a Karancslapujtő II

Kilenc gólt kapva maradt alul a Tar.

Múlt vasárnap a Tart fogadta a biztosnak tűnő győzelem reményében a Karancslapujtő tartalék együttese a vármegyei másodosztály tizenkilencedik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a toronymagas favoritnak számító házigazdák, tíz perc sem telt el és már kettővel vezettek. Ezt követően sem álltak le a hazaiak, mentek tovább, aminek köszönhetően a szünetig még háromszor köszöntek be, eldöntve mindent. A folytatásban termelékenynek bizonyultak a nagy fölényben játszó ‘lapujtőiek, akik végül könnyed, kilenc kettes sikerre tettek szert.

Megyei II. osztály, 19. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Tari SZE 9-2 (5-0)

Vezette: Kis Zs. (Szűcs M. L.)

Karancslapujtő KSE II: Hepp – Gordos (Tóth Sz., 61.), Laczkó, Tóth P., Bozó – Fenes (Bodor, 54.), Sánta, Botos, Susán – Banka K. (Béres, 77.), Oláh H. (Lelovics, 61.). Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Tari SZE: Balázs P. – Szakácsi, Gubicskó, Ludányi, Megyeri – Csépány, Göröcs, Nagy I., Gortva – Berki I., Figura. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Sárga lap: Fenes

Gól: Oláh H. (6., 34.), Banka K. (9., 70.), Bozó (18., 77.), Fenes (28.), Botos (67.), Sánta (80.), ill. Figura (75., 85.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Szőrös Krisztián: Úgy alakult a meccs, ahogy szerettük volna. Picit ódzkodtunk ettől a gondolattál, mert a Tar az előző héten egy sikernek mondható döntetlent ért el a Karancsalja ellen. Elgondolkodtunk rajta, hogy mi is történhetett ott, hiszen három gólt szerzett egy olyan csapat, amely korábban még pontot sem nagyon gyűjtött. Úgy voltunk vele, biztos történt náluk valami változás. A mérkőzés előtt átbeszéltük a srácokkal, hogy ugyanúgy álljunk a meccshez, ahogy szoktunk, és meg sem forduljon a fejekben, hogy egy papíron gyengébb ellenféllel játszunk. Abban maradtunk, hogy oda kell tenni magunkat, menni előre és berúgni a helyzeteket. Mint a végeredmény is tükrözi, ez sikerült. Végre sok jó teljesítmény volt. További sok sikert kívánok a vendégeknek a bajnokságban!

Nagy Gábor: Rengeteg hiányzó játékosunk volt a hétvégén. Ez az eredményen is látszik. Sajnos még cserénk sem volt. Megérdemelten győztek a hazaiak. 

A bajnokság aktuális állása: